Till Hamnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet i Skärvik (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2024-01-30
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191896

Till Hamnen Ljudbok

(36 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-30

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ö full av hemligheter, tre kvinnor och en storm som förändrar allt.

När en storm sveper in över det lilla kustsamhället Skärvik på Öland, försvinner fiskaren Torsten. Kaféägaren Rosie kastas tillbaka till den där natten för länge sedan - då, när havet förändrade hennes liv för alltid. Ska stormen ta även Torsten ifrån henne nu?

Inez ska inte stanna länge på ön. Så fort bouppteckningen efter hennes mamma är klar ska hon ge sig av och glömma modern som valde bort henne redan som liten. Men när stormen bedarrat är det tydligt att Inez har djupare band till ön än hon vetat om.

MeiLi befinner sig på andra sidan jorden från sin familj. Ensam i det lilla huset vid havet tar hon skydd från den man som fört henne till det nya landet. MeiLi är stukad av livet, men samvaron i byn väcker något inom henne. Kanske har hon hamnat på precis rätt plats?

I stormens spår flätas livsöden samman och nya relationer växer fram. Till hamnen är en varm och spännande relationsroman om ett samhälle på en ö där vädret dikterar villkoren och samhörigheten betyder allt.

Till hamnen är den första delen i serien Livet i Skärvik. Nästa del kommer ut våren 2025.

***

JENNY CLEVSTRÖM är journalist och bosatt i Stockholm.Hennes feelgoodserie Pommie och Frank har varit nominerad till Årets Feelgood. Till hamnen är första delen i hennes nya serie Livet i Skärvik.

***

(...) en varm och välskriven roman om sammanhållning och omsorg (...) även svåra ämnen avhandlas på ett trovärdigt sätt. (...) En upptakt till en serie om människorna i Skärvik som lovar gott.

BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Till Hamnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok
  veronicas_bok_bak_liv, 13 april 2024

  En underbar bok och ett fanatiskt bokomslag. Boken tog mig med storm med sina mysiga miljöer - Nu flyttar jag till Skärvik. Karaktärerna skrivs på ett levande sätt och de känns verkliga och jag som läsare kommer dom nära. Boken handlar om tre kvinnors livsöden med olika bakgrunder men som flätas samman och nya relationer växer fram. En ljuvlig bladvändare som blandar ljus och mörker, sorg och glädje men som har så mycket hjärta i sig, en riktig pärla. Detta var den första boken i serien "Live... Läs hela recensionen

 2. Lyssna.
  AJ/Nettan, 12 mars 2024

  Hoppas på fler böcker av denna författare.

 3. Bästa på länge
  -, 15 februari 2024

  Helt underbar! Tog slut alldeles för fort, hoppas på fortsättning! Tack!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jenny Clevström