I familjens famn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (368.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sullivan's Crossing (del 3)
Inläsare
Shirin Golchin
Utgivningsdatum
2024-05-14
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177218388

I familjens famn Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-14

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Böckerna bakom TV4 Play-succén! Följ med till Sullivan"s Crossing.

Efter många år i det militära står Dakota Jones vid ett vägskäl i livet. För att rensa huvudet inför nästa äventyr åker han till Sullivan"s Crossing, där två av hans syskon slagit sig ner och verkar trivas. Han dras genast till de jordnära invånarna och den till synes enkla livsstilen. Men Dakota är helt oförberedd på hur snabbt saker och ting blir komplicerade. Som nykomling är han det givna samtalsämnet - speciellt för traktens kvinnliga singlar - och till en början njuter han av uppmärksamheten. Själv är han bara attraherad av en enda kvinna, som inte är intresserad av honom.

När syskonen Jones samlas för ett familjebröllop är det första gången de alla träffas igen som vuxna. Medan de kämpar för att acceptera varandras fel och brister testas både kärlek och familjeband.

I familjens famn är den tredje delen i serien Sullivan"s Crossing - en varm och humoristisk berättelse där Colorado visar sig från sin allra vackraste sida.

Robyn Carr skriver feelgood och flera av hennes böcker har legat etta på New York Times topplista. Även hennes serie Virgin River finns som ljudböcker och TV-serie på Netflix.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robyn Carr