Nils Holgerssons underbara resa (lättläst, CD + bok) (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Tidlösa berättelser
Utgivningsdatum
2017-01-11
Förlag
Vilja förlag
Dimensioner
192 x 132 x 15 mm
Vikt
210 g
SAB
Hc
ISBN
9789177232452
Nils Holgerssons underbara resa (lättläst, CD + bok) (cd-bok)

Nils Holgerssons underbara resa (lättläst, CD + bok)

CD-bok Svenska, 2017-01-11
299
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Nils förvandlas till pyssling och reser genom hela Sverige fastklamrad på en gåsrygg. Han får uppleva Sveriges alla landskap, deras djur, natur och särmärken. Samtidigt genomgår Nils en inre resa. Han har nämligen inte alltid varit så snäll, nej han har varit lat och sur. När han till slut kommer hem har han lärt känna både Sverige och sig själv.

För mer än hundra år sedan fick Selma Lagerlöf uppdraget att skriva en lärobok i geografi för folkskolan. Hon var inte bara författare utan också lärare. Det var inte så lätt, men boken blev en klassiker. Det här är en förkortad version av Selma Lagerlöfs folkskolebok Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige från 1906. Texten är moderniserad och bearbetad till lättläst. Den här versionen ger en inblick i hur Sverige var "förr i tiden", samtidigt som läsaren kommer att upptäcka att en hel del finns kvar. Sverige är ett annat land nu, men landskapen och platserna finns kvar. Boken är en perfekt lättsam introduktion till Selma Lagerlöfs författarskap. Nu kan du köpa Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nils Holgerssons underbara resa (lättläst, CD + bok)
  2. +
  3. Nils Holgerssons underbara resa (lättläst)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nils Holgerssons underbara resa (lättläst) av Selma Lagerlöf, Hans Peterson (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nils Holgerssons underbara resa (lättläst...