Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vilja - lättläst för vuxna
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-08-13
Förlag
Vilja förlag
Dimensioner
182 x 130 x 15 mm
Vikt
234 g
SAB
Hc
ISBN
9789177233176
När hundarna kommer (Lättläst) (inbunden)

När hundarna kommer (Lättläst)

Inbunden Svenska, 2017-08-13
203
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Detta är berättelsen om Esters och Isaks stora kärlek. Och det är berättelsen om när Isaks lillebror Anton tog en annan människas liv. När Ester och Isak möts på en fest vid sjön blir de hopplöst förälskade. De har bara ögon för varandra och de ser inte Antons ensamhet och längtan efter gemenskap. Och när Anton en natt smyger in med blod på kläderna är det för sent.
När hundarna kommer har lånat drag från flera faktiska händelser. Det är en stark och aktuell berättelse om kärlek, besatthet och om våld.
Jessica Schiefauer är en av Sveriges mest intressanta skönlitterära ungdomsboksförfattare. Detta är en lättläst version av hennes succébok När hundarna kommer, som har beskrivits som årets absolut bästa bok.
Maria Friedner, Jönköpings-Posten, sa så här om boken:
"Det är en roman som kan läsas av alla. Alla som någon gång älskat vanvettigt, som någon gång funderat över ondskan, över makten, över vad som egentligen får oss människor att göra saker. Om det är kärleken, eller rädslan, eller önskan att bli sedda." Pia Huss, Dagens Nyheter, sa så här: "Det gör ont, det är vackert och det är viktigt. Storartad läsning." Och Erika Hallhagen, Svenska Dagbladet: "I gränslandet mellan ung och vuxen läsning befinner sig detta mästerverk av Augustprisade Jessica Schiefauer."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När hundarna kommer (Lättläst)
  2. +
  3. Stjärnlösa nätter : en berättelse om kärlek, svek och rätten att välja sitt liv / Lättläst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stjärnlösa nätter : en berättelse om kärlek, sv... av Arkan Asaad (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om När hundarna kommer (Lättläst)