Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vilja Jobba (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Ebba Berg
Originaltitel
Jobb i sikte: Arbeidslivskunnskap for voksne innvandrere
Medarbetare
Grønningen, Janne (förf.) / Mo, Jorunn (förf.) / Mo, Jorunn (förf.) / Mo, Jorunn (förf.)
Dimensioner
278 x 210 x 15 mm
Vikt
821 g
SAB
Oha
ISBN
9789177233275

I arbetslivet Grundbok

Häftad,  Svenska, 2017-09-01
439
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken vänder sig till dem som läser svenska med inriktning mot arbetslivet, inom sfi eller via andra aktörer. Boken är en praktisk och konkret hjälp - såväl språklig som faktamässig - att komma ut i arbetslivet. I boken lär vi känna en familj som kommer till Sverige. Vi får vara med när barnen börjar förskola och skola och vi får följa föräldrarnas väg till arbete via yrkessvenska och språkpraktik. Den språkliga träningen går som en röd tråd genom boken, med ord och begrepp som är bra att känna till på en arbetsplats. Här ges möjlighet att träna ordförråd och att sätta orden i sammanhang genom diskussionsövningar och rollspel.
Boken innehåller även flera lättillgängliga faktatexter om lagar och regler och om individens rättigheter och skyldigheter i arbetslivet. Boken lägger stor vikt vid individens egen drivkraft. Förhoppningen är att den ska öka möjligheterna att få jobb genom att förmedla fakta om det svenska samhället, om den svenska arbetsmarknaden och om hur det fungerar i det svenska arbetslivet, och att den ska ge verktygen för att individen själv ska kunna ta de viktiga stegen mot arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I arbetslivet Grundbok
  2. +
  3. Saudade : Att längta bort och hem på samma gång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saudade : Att längta bort och hem på samma gång av Henrik Brandão Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 688 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna