Fler böcker inom
Format
Inbunden
Serie
Ett liv på Flerspråk
Antal sidor
72
Utgivningsdatum
2018-01-15
Förlag
Vilja förlag
Utgivningsland
Sverige
Översättare
Minya Tseggay, Astrid Lindgren
Originaltitel
Astrid Lindgren - Ett liv
Dimensioner
242 x 175 x 10 mm
Vikt
318 g
SAB
Gcz Lindgren, Astrid
ISBN
9789177234401
Astrid Lindgren : ett liv (tigrinsk) (inbunden)

Astrid Lindgren : ett liv (tigrinsk)

Inbunden 2018-01-15
169
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Astrid Lindgren - Ett liv nu på tigrinska!

Astrid Lindgren är en av världens mest berömda författare. Hennes böcker är översatta till 100 språk och älskas av både barn och vuxna. Astrid stod alltid på barnens sida, vilket avspeglar sig i hennes böcker. Här får vi veta mer om Astrids liv och hennes engagemang mot orättvisor i samhället. Astrid Lindgrens böcker har gett oss i Sverige en gemensam ram. Tack vare henne har vi lärt känna personer som Pippi Långstrump, Ronja Rövardotter och Emil i Lönneberga. Tack vare hennes författarskap har vi fått en läsupplevelse som binder oss samman och skapar gemenskap.

Denna lättlästa biografi om Astrid Lindgren berättar om bondflickan från Småland som blev en av världens mest berömda författare. Astrid Lindgren var ingen sagotant. Hon hade ett syfte med sitt skrivande och ett engagemang för de svaga i samhället, för barnen och mot orättvisor. När man läser boken om henne, får man större förståelse för den kamp hon drev. Då kan man också läsa om hennes karaktärer med ännu större insikt och behållning.

Boken finns på svenska, arabiska, pashto, persiska, polska (Astrid Lindgren - Zycie), tigrinska och engelska (Astrid Lindgren - A life).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna