Yrke : barnskötare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vilja Jobba
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2018-09-01
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Ebba Berg
Originaltitel
Yrke: Barnehageassistent
Illustratör/Fotograf
Monica Egeli
Dimensioner
247 x 175 x 8 mm
Vikt
277 g
SAB
O
ISBN
9789177235620

Yrke : barnskötare

Häftad,  Svenska, 2018-09-01
173
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Carmen arbetar som barnskötare på en förskola. Hon tycker om sitt jobb och att få vara med barnen om dagarna. Vi får följa henne under en arbetsdag med bland annat samling, utelek och föräldramöte.
Dessa titlar är tänkta att fungera som yrkesintroduktion för praktikanter, som läromedel på yrkesutbildningar eller för personer som precis har fått jobb inom respektive yrke. Dagliga arbetsuppgifter presenteras och förklaras och centrala ord, uttryck och begrepp inom det aktuella yrket är markerade i texten och upprepade i marginalen. Orden är även samlade i en ordlista i slutet av respektive bok. Titlarna är tänkta att ge stöd till den som gör praktik. De kan också ge handledaren förståelse för vilka arbetsuppgifter, ord och uttryck som kanske är nya för den som inte har arbetat som yrket tidigare. Böckerna kan användas parallellt med grundboken I arbetslivet eller separat. Liksom I arbetslivet är dessa titlar engagerande och självutvecklande och har fokus på individens egen förmåga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yrke : barnskötare
  2. +
  3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 262 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna