Pennskaftet (lättläst) (Bok+CD) (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Tidlösa berättelser
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2019-01-14
Förlag
Vilja förlag
SAB
Hc
ISBN
9789177236726
Pennskaftet (lättläst) (Bok+CD) (cd-bok)

Pennskaftet (lättläst) (Bok+CD)

CD-bok Svenska, 2019-01-14
275
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Romanen Pennskaftet berättar om arbetet för kvinnlig rösträtt i början på 1900-talet i Sverige. Vi får följa den unga journalisten Pennskaftet och de andra rösträttskvinnornas kamp.
Kampen för att få samma rättigheter som männen är lång och svår. Men kvinnorna är övertygade om att de förr eller senare ska lyckas.
Allt är dock inte politik i kvinnornas liv. Där finns också vardagens bekymmer och glädjeämnen. Där finns vänskap, gemenskap och kärlek.
Elin Wägner var under första hälften av 1900-talet en av Sveriges ledande romanförfattare. Hon började sin bana som journalist och drogs snart in i kampen för kvinnlig rösträtt. Det feministiska engagemanget präglar hela hennes produktion.
Klassiker ger en djupare förståelse för vår tid och kan användas i undervisningen. Under konceptet Tidlösa berättelser ger vi ut lättlästa versioner av klassiker och sagor som är just tidlösa. Tack vare det kan alla elever oavsett läsförmåga läsa samma berättelse, men i olika utgåvor.
Nu kan du köpa Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pennskaftet (lättläst) (Bok+CD)
  2. +
  3. Pennskaftet (lättläst)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pennskaftet (lättläst) av Elin Wägner (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Pennskaftet (lättläst) (Bok+CD)