Löpning - för motionär och elit (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2017-03-06
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
260 x 203 x 15 mm
Vikt
644 g
SAB
Rbaac
ISBN
9789177270041
Löpning - för motionär och elit (häftad)

Löpning - för motionär och elit

Häftad Svenska, 2017-03-06
342
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Intresset för löpning som tränings- och tävlingsform är stort och man kan ställa sig frågan varför det har blivit så populärt. Kanske beror det på de positiva hälsoeffekterna, gemenskapen och enkelheten att utöva. Ett par löparskor och träningskläder så är du igång!

Den här boken ger dig som löpare rätt verktyg till att träna effektivare och prestera mer, vare sig du är på motions- eller elitnivå. Boken rekommenderas även till dig som är tränare, idrottslärare, löpcoach, fysioterapeut eller på annat sätt idrottsmedicinskt involverad. Du som utövar någon annan idrott där löpning är en viktig prestationsparameter kan också få användning av innehållet.

Med tydlig vetenskaplig förankring får du läsa om allt ifrån löparens fysiologi och grundläggande träningsprinciper till avancerad stegring av träning, återhämtningsstrategier, säsongsplanering och tävlingstaktik. Ta även del av det senaste inom skador och symtom som drabbar löparen samt de mest effektiva behandlingsalternativen.

Boken är skriven efter en enkel modell som bygger på nyckelorden Förstå, Tillämpa och Justera. Förståelse är ett viktigt första steg om du vill få ut maximalt av den tid du lägger ner på att träna löpning. Att okritiskt träna efter färdiga program kan hindra dig från att utvecklas effektivt och nå din fulla potential som löpare. Med förståelse har du möjlighet att göra rätt och träna effektivt. Genom att tillämpa kunskapen upptäcker du hur din kropp reagerar vid olika typer av träning. Du kan då justera träningen med målet att förbättra prestationsförmågan.

Med rätt verktyg är du din bästa tränare. Med rätt verktyg kan du träna effektivare och bli en bättre löpare. Rätt verktyg är den här boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Löpning - för motionär och elit
  2. +
  3. Smartare löpning : 100 hacks för roligare rundor och bättre träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Smartare löpning : 100 hacks för roligare rundo... av Petra Månström (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Löpning - för motionär och elit