Att bygga och utveckla effektiva ledarteam (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-03-02
Upplaga
1
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
215 x 19 x 11 mm
Vikt
406 g
SAB
Rb
ISBN
9789177270652
Att bygga och utveckla effektiva ledarteam (häftad)

Att bygga och utveckla effektiva ledarteam

Häftad Svenska, 2020-03-02
299
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken är upplagd med en blandning av forskning, teori, exempel och citat från den idrottsliga praktiken samt olika råd och tips. En del information kommer från forskning om Janne Anderssons ledarteam. Genom den ges en insikt i hur ledare samarbetar och hanterar olika situationer, dels i det dagliga arbetet, dels under pressade situationer som exempelvis avgörande VM-matcher, men också hur de får ledarteamet att fungera optimalt. Det är kunskaper som kan ge inspiration, vilket alla ledare och tränare kan ha nytta av.

Innehållet ska emellertid inte betraktas som en "kokbok med givna recept" för samarbete i ledarteam. Det finns nästan aldrig en perfekt plan eller väg att gå, utan flera olika vägar kan leda till samma mål.

Att bygga och utveckla effektiva ledarteam handlar om hur ledare, tränare, administratörer, läkare, fysioterapeuter, idrottspsykologer, kanslipersonal, ja hur alla individer som fyller någon form av stödfunktion inom idrotten kan arbeta tillsammans i ledarteam, för att utföra arbetsuppgifter och hantera olika former av utmaningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att bygga och utveckla effektiva ledarteam
  2. +
  3. Upplev Tyskland med tåg : sju rutter, praktiska tips och sevärdheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upplev Tyskland med tåg : sju rutter, praktiska... av Anna W Thorbjörnsson, Marko T Wramén (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna