Simlärarboken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2022-12-05
Upplaga
4
Förlag
SISU Förlag
SAB
797.21071,Rbca
ISBN
9789177271031

Simlärarboken

Häftad,  Svenska, 2022-12-05
407
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fjärde upplagan!

Att kunna simma är livsviktigt!
Att vara simlärare är en viktig, rolig och givande uppgift. Simlärarboken vänder sig till dig som är intresserad av hur du steg för steg, på ett pedagogiskt sätt, lär barn och vuxna att simma. Genom vattenvana, lek och rörelseglädje beskrivs hur deltagarna blir simkunniga med hjälp av de fyra simsätten.

I boken finns också praktiska övningar och metoder för att planera simundervisningen utifrån varje deltagares behov och förutsättningar. Du lär dig även allt du behöver veta om livräddning, säkerhet och ansvar.

Simkunnighet är en livsviktig färskvara som måste underhållas hela livet och är också grunden till all simidrott. Simlärarboken används därför på många av Svensk Simidrotts utbildningar.

I denna fjärde upplaga har en större uppdatering gjorts. Målgruppen har utökats och omfattar alla ledare som jobbar med simundervisning, oavsett ålder på de aktiva. Kompletteringar och justeringar av kapitelstrukturen har gjorts med förhoppningen att underlätta läsningen ytterligare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Simlärarboken
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 656 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »