Drömmen om att leva och bo i Spanien (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2018-02-15
Upplaga
1
Förlag
Informationsförlaget
Medarbetare
Nordborg, Joakim (form)
Dimensioner
244 x 162 x 25 mm
Vikt
687 g
SAB
Nk
ISBN
9789177366492
Drömmen om att leva och bo i Spanien (kartonnage)

Drömmen om att leva och bo i Spanien

(3 röster)
Kartonnage Svenska, 2018-02-15
334
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 21 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
DEN KOMPLETTA BOKEN OM SPANIEN

Drömmen om att leva och bo i Spanien är den mest kompletta bok, som någonsin har skrivits om Spanien, för dig som funderar på att köpa en bostad i landet eller som redan har förverkligat drömmen om Spanien. Den riktar sig emellertid lika mycket till dig som har ett allmänt intresse för Spanien och är sugen på att få veta mer.

Drömmen om att leva och bo i Spanien är mycket mer än en reseguide eller historie- och samhällskunskapsbok. Hur det är att leva som pensionär i Spanien, skattesystemet, svenska skatteregler vid utflyttning, spanjorernas livsstil, försäkrings- och bankregler - allt finns med liksom information om att starta företag, köpa hus eller lägenhet och vad som gäller när man har bil i Spanien. Lagar och förordningar, kultur och sedvänjor, Spaniens historia från 216 f.Kr. och fram till Francos död samt det moderna Spaniens historia från demokratins födelse 1995 till i dag. Boken tar upp det mesta man kan tänka sig och lite till! Dessutom inkluderas ett omfattande adress- och yrkesregister som täcker in svenska, norska och danska företag och yrkesmän på Costa Blanca och Costa del Sol, vilket är guld värt när du väl är på plats i solen.

Författaren delar med sig av den kunskap som han besitter efter drygt 30 år som fast boende i landet. Boken genomsyras av hans fascination och hänförelse över Spanien som bosättningsland och hans önskan att belysa möjligheterna för den som vill satsa på att göra detsamma. Främst handlar det om Costa del Sol, den del av Spanien som allt fler svenskar attraheras av.

Boken är ett samarbete mellan Casa Media i Spanien och Informationsförlaget i Sverige.

Sven F. Källström har bott i Spanien i 32 år. Han har under sina år i landet arbetat som egen företagare med media, försäljning och PR samt inom fastighetsbranschen.
Han är väl förtrogen med landet, dess kultur och samhällssystem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömmen om att leva och bo i Spanien
  2. +
  3. På Spaniens tak

De som köpt den här boken har ofta också köpt På Spaniens tak av Stefan Lundberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »