Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2021-04-19
Upplaga
1
Förlag
Iustus
SAB
Oeb-c
ISBN
9789177371496
De osjälvständiga brottsformerna : försök, förberedelse, stämpling, (gärningsmannaskap &) medverkan, underlåtenhet att avslöja och förhindra brott (häftad)

De osjälvständiga brottsformerna : försök, förberedelse, stämpling, (gärningsmannaskap &) medverkan, underlåtenhet att avslöja och förhindra brott

Häftad Svenska, 2021-04-19
802
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna bok innehåller en utförlig handboksinriktad framställning avseende de osjälvständiga brottsformer som regleras i 23 kap. brottsbalken, dvs. försök, förberedelse, stämpling, medhjälp och anstiftan samt underlåtenhet att avslöja och förhindra brott. I boken behandlas också - eftersom reglerna om medverkan till brott bygger på att det finns något att medverka till - de grundläggande principerna om (med)gärningsmannaskap i svensk rätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De osjälvständiga brottsformerna : försök, förberedelse, stämpling, (gärningsmannaskap &) medverkan, underlåtenhet att avslöja och förhindra brott
  2. +
  3. Arbetslagstiftning : lagar och andra författningar som de lyder 1 juli 2022

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arbetslagstiftning : lagar och andra författnin... av Naiti Del Sante, Maria Rasmussen (häftad).

Köp båda 2 för 1368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petter Asp