Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2022-01-12
Upplaga
2
Förlag
Iustus
Dimensioner
242 x 165 x 14 mm
Vikt
447 g
SAB
Qafba-c:oe
ISBN
9789177371793
Skattesystemet : övningsbok (häftad)

Skattesystemet : övningsbok

Häftad Svenska, 2022-01-12
389
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna övningsbok innehåller mer än 120 övningsuppgifter med svar som är utförligt kommenterade. Den hjälper användaren att ta steget från teori till tolkning och tillämpning. Den skapar förutsättningar för en fördjupad förståelse för och överblick över skattesystemets samtliga delar, såsom inkomstskatt, moms och punktskatter.

I undervisnings- och inlärningssammanhang kan övningsboken kompletteras med Skattesystemet. Lärobok som följer samma disposition, samt Skattelagboken. På så sätt utgör den en del i ett komplett undervisningspaket i skatterätt. Förutom i undervisning kan boken användas av alla som i yrkes- eller privatliv kommer i kontakt med skatter och som vill fördjupa sina kunskaper om skattesystemet.

Skattesystemet. Övningsbok bygger på sin uppskattade föregångare Övningar i skatterätt. Den andra upplagan utgör en uppdatering och en varsam omarbetning av den första upplagan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skattesystemet : övningsbok
  2. +
  3. Mervärdesskatt : en introduktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mervärdesskatt : en introduktion av Peter Melz, Eleonor Kristoffersson (häftad).

Köp båda 2 för 606 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna