Din Gränslösa Styrka (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2000-01-01
Upplaga
1
Förlag
SVENSKA FÖRLAGET liv & ledarskap ab
Översättare
Hans Granqvist
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Unlimited power
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 130 x 25 mm
Vikt
380 g
SAB
Do,Dokb
ISBN
9789177382300
Din Gränslösa Styrka (häftad)

Din Gränslösa Styrka

(16 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2000-01-01

Slutsåld

Din gränslösa styrka är en motivationsbok för vårt psyke. Den handlar om vår outnyttjade inre kraft, om hur vi kan omvandla våra rädslor till styrkor. Med hjälp av denna kraft kan vi nå så mycket längre, både på det personliga och yrkesmässiga planet.
Anthony Robbins företräder den omdiskuterade metoden med syfte att förbättra våra personliga prestationer som kallas NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering). Och han var en av de första att föra ut den till en bredare allmänhet. Hans tankar och idéer, och hans praktiska tillämpningar håller fortfarande. Han hjälper oss att se våra mål och hjälper oss också förstå varför vi inte lyckats nå dem hittills. Men framförallt visar han en väg för att nå fram till målen. Och han arbetar parallellt med psyke och fysik. En intressant och spännande bok om hur vi kan hitta våra gränser och växa maximalt inom dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Din Gränslösa Styrka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. För mycket detaljprat som känns meningslöst. Hur ska...
  Lennart, 13 november 2013

  För mycket detaljprat som känns meningslöst. Hur ska man kunna minnas lukter, smaker också om det handlar om psykologiska effekter av en upplevelse? Finns bra delar, men jag upplever den som väldigt "amerikansk". Han har fått betalt per skriven sida.

 2. Mycket bra bok om NLP, Neurolingvistisk programmering,...
  annelie lindeberg, 1 juli 2013

  Mycket bra bok om NLP, Neurolingvistisk programmering, dvs. hur man programmerar hjärnan att tänka de tankar som när dig, i stället för dem som tär. Vi tänker massor av tankar varje dag. Om vi inte ser upp, så kan vi genom olika uppväxter och fostringar förirras i våra egna Jante-djungler och råka ut för att känna oss som offer, i stället för som någon som tar ansvar för sitt liv och gör någonting åt sin situation. Genom att ständigt mata hjärnan med positiva tankeflöden, så tar vi oss lättare igenom vardagen och år snabbare våra mål.

 3. Har inte börjat läsa än, det krävs att jag kan...
  arja kahelin, 27 maj 2013

  Har inte börjat läsa än, det krävs att jag kan koncentrera mig innehållet, inte bara ögna i genom och helst praktisera

 4. Första valet!
  Adam L., 19 maj 2007

  Jag är intr. utav personlig utv. och jag läst väldigt mycket litteratur inom det området. Har läst allt om sufiska teorier,självhypnos,hypnos,psykoanalys,scientologi,bibeln,koranen,minnestekniker, yoga, falungong,taoistisk meditation,kvantum psykologi,qigong. Alla möjliga böcker om tex Milton Eriksson, Jung,Freud, Osho. I dessa böcker finns det tankar och ideer som är vettiga. Vissa har mer att bjuda än andra.Den här boken har det bästa utav alla de insikter de olika böckerna hade att erbjuda... Läs hela recensionen

 5. En av de bästa böcker jag läst!
  Personal Power, 8 mars 2006

  Tony Robbins ger här sin syn på vad som driver oss människor, hur vi kan utvecklas och vad vi kan göra för att förbättra våra liv. Boken är full av insikter som syftar till att förbättra kvalitén på ditt liv. Själv fick jag mängder med "aha!"-upplevelser första gången jag läste denna boken, vilket var många år sedan, och fortfarande återkommer jag till den, gång på gång. Tony skrev denna boken endast 24 år gammal och på några få månader. Trots detta, förvånas man gång på gång över den enorma ... Läs hela recensionen

 6. Gränslöst Bra!
  Glenn Magnusson, 20 maj 2005

  Har läst denna bok ett flertal gånger, sedan jag fick den i min hand omkring 1990, och jag lär mig alltid något nytt! Använder den som en "livsuppslagsbok" numera! MEN; man måste verkligen både läsa och förstå det som står i boken, för att uppnå resultat, så det är ingen bok som man läser från pärm till pärm, för att sedan ställa den i hyllan, och tro att "man kan det"! Boken är full med intressanta exempel och "övningar", så om man tar till sig det som skrivits, så har man många roliga aha-u... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Anthony Robbins

Övrig information

Anthony Robbins är grundare av och chef för Robbins Research Institute, ett internationellt nätverk som arbetar för att öka den mänskliga potentialen inom ett stort antal områden. Han har arbetat med olympiska idrottsmän, politiker, näringslivets toppar och med skolbarn.