Våga Besegra Din Rädsla : Om Blyghet Och Andra Sociala Hämningar (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2003-03-01
Upplaga
01
Förlag
SVENSKA FÖRLAGET liv & ledarskap ab
Översättare
Silvia Klenz Jönsson
Originaltitel
Triumph over shyness
Medarbetare
Walker, John R.
Dimensioner
220 x 150 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Dokb,Dodf
ISBN
9789177386209
Våga Besegra Din Rädsla : Om Blyghet Och Andra Sociala Hämningar (kartonnage)

Våga Besegra Din Rädsla : Om Blyghet Och Andra Sociala Hämningar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2003-03-01

Slutsåld

Är inte alla öppna och utåtriktade? Knappast! För dem som faller utanför ramen kan blyghet och andra typer av rädslor utvecklas till svåra hinder för ett normalt socialt liv.
Författarna, som är psykolog respektive psykiatriker, varvar problemdefinitioner och realistiska exempel med självhjälpsövningar. Det finns alltså hjälp att få! Men det gäller att våga ta steget och bygga ett program att arbeta efter - på egen hand eller i grupp. Uppmuntrande är att exemplen ur verkligheten visar att resultaten sällan uteblir.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga Besegra Din Rädsla : Om Blyghet Och Andra Sociala Hämningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Övervinn din blyghet
    www.psofi.com, 31 maj 2003

    Boken Våga besegra din rädsla, är en riktigt bra självhjälpsbok för dig som är blyg och osäker i sociala situationer. Med hjälp av välbeprövade metoder, som att systematiskt utmana sina rädslor, skriva ner mål och strategier, m.m., kan du bekämpa din blyghet. Författarna närmar sig ämnet med befriande självdistans och med en skön humor. Råden i boken kan bitvis uppfattas som banala, men någonstans måste man börja om man lider av blyghet. Om boken har ett budskap, så är det - sätt igång! Det ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna