Jag kan inte sova : en praktisk bok om sömn (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2007-08-01
Förlag
Telegram Bokförlag
Dimensioner
178 x 111 x 12 mm
Vikt
100 g
SAB
Do
ISBN
9789177387756
Jag kan inte sova : en praktisk bok om sömn (pocket)

Jag kan inte sova : en praktisk bok om sömn

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2007-08-01

Slutsåld

Karin Henriksson, journalist på Svenska Dagbladet, har själv problem med sömnen. Och i samtal med vänner får hon höra den ena skräckhistorien efter den andra: om nattliga vandringar och nervöst ätande, om täta uppvaknanden och panik över att inte somna. Till sig själv, till sina vänner och till alla andra sömnlösa har hon ställt samman Jag kan inte sova som både är en faktabok om sömn och en handbok för sömnlösa.
Hon redovisar inte bara de olika sömnproblem och behandlingar som finns, faktorer som påverkar sömnen, fakta om sömnforskning och sömnsjukdomar utan ger också mängder med praktiska tips och avslutar boken med 100 råd för bättre sömn. Att Karin Henriksson dessutom använder sig själv som exempel tillför en personlig ton som gör hennes bok till en tröstande bekantskap under sömnlösa nätter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag kan inte sova : en praktisk bok om sömn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra bok om du inte kan sova
    Michael född 1989, 20 februari 2009

    Det här är en bra bok för dom som inte kan sova eller bara vill veta mer. Jag köpte den mest utifall att och så att jag skulle kunna veta vad jag skulle kunna göra under en natt då jag har svårt att sova.

    Bra tips ges, men den riktade sig mest på föräldrar och pensionärer enligt mig, men nu vet jag i alla fall att det kanske kan hjälpa att ta en kopp kaffe precis innan sänggående om jag som pensionär skulle ha svårt att sova.

    På slutet så finns det en lista med 100 tips på v... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Jag kan inte sova : en praktisk bok om sömn