Mördarens väg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-04-18
Förlag
Type & Tell
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
307 g
SAB
Hc
ISBN
9789177390428
Mördarens väg (häftad)

Mördarens väg

Häftad,  Svenska, 2017-04-18

Slutsåld

Han är mannen i ditt liv. Han är pappa till dina barn. Han är besatt av tanken på att döda.

Daniel Jacobsson är en kärleksfull tvåbarnsfar och en ömsint make. Han är framgångsrik och lever ett tryggt liv, men drivs av en hemlig längtan. Han har väntat länge, men nu är stunden snart kommen. Han ska få döda en annan människa.
När Daniel ger sin fru en godnattkyss längtar han efter att smita iväg hemifrån och smida hemliga planer. Men det är ingen älskarinna han pratar med i skydd av mörkret, utan en man som svarat på en annons han skrivit. "Jag söker dig livströtta människa", löd rubriken. Erbjudandet var pengar i utbyte mot liv och nu har han fått kontakt med en man som vill skriva ett dödskontrakt.
Känslan av maktfullkomlighet gör honom förväntansfull, men samtidigt får han allt svårare att maskera längtan efter våld död från sin familj och sin arbetsgivare. Vad händer om någon avslöjar hans hemliga liv?
Mördarens väg är en fristående spegling av Tunneln i slutet av ljuset, Martin Falkmans debutbok. Det är en berättelse om kärlek, kontrollbehov och inte minst en sadistisk blodtörst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Falkman