Mördarens väg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-04-18
Förlag
Type & Tell
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
307 g
SAB
Hc
ISBN
9789177390428
Mördarens väg (häftad)

Mördarens väg

Häftad, Svenska, 2017-04-18
213
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast måndag 11 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Han är mannen i ditt liv. Han är pappa till dina barn. Han är besatt av tanken på att döda.

Daniel Jacobsson är en kärleksfull tvåbarnsfar och en ömsint make. Han är framgångsrik och lever ett tryggt liv, men drivs av en hemlig längtan. Han har väntat länge, men nu är stunden snart kommen. Han ska få döda en annan människa.
När Daniel ger sin fru en godnattkyss längtar han efter att smita iväg hemifrån och smida hemliga planer. Men det är ingen älskarinna han pratar med i skydd av mörkret, utan en man som svarat på en annons han skrivit. "Jag söker dig livströtta människa", löd rubriken. Erbjudandet var pengar i utbyte mot liv och nu har han fått kontakt med en man som vill skriva ett dödskontrakt.
Känslan av maktfullkomlighet gör honom förväntansfull, men samtidigt får han allt svårare att maskera längtan efter våld död från sin familj och sin arbetsgivare. Vad händer om någon avslöjar hans hemliga liv?
Mördarens väg är en fristående spegling av Tunneln i slutet av ljuset, Martin Falkmans debutbok. Det är en berättelse om kärlek, kontrollbehov och inte minst en sadistisk blodtörst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mördarens väg
 2. +
 3. Tunneln i slutet av ljuset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tunneln i slutet av ljuset av Martin Falkman (pocket).

Köp båda 2 för 267 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Falkman

 • Tunneln i slutet av ljuset

  Martin Falkman

  Hur mycket är ditt liv egentligen värt? ALLA HAR ETT PRIS. HUR MYCKET ÄR DITT LIV VÄRT? Han plågas av ångest och har tappat tilltron till livet, försökt ta sitt eget liv men misslyckats. Nu hittar han en lösning på internet: någon vill döda och sö...

 • Liemannen

  Martin Falkman

  Vi ska alla möta Liemannen. Vi ska alla möta honom på olika sätt; en del av oss kommer att känna smärta, andra vrede. Några kommer inte att känna något alls. Liemannen är tre korta noveller. Tre personer - tre olika sorters död. Vad innebär de...

Bloggat om Mördarens väg