Gullenos (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-01-25
Förlag
Columna Stabilis förlag
ISBN
9789177390718
Gullenos (e-bok)

Gullenos (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-25
15
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jari Styrmans liv och karriär är dalande. Som ung man satsade han allt för att förverkliga en dröm: ta steget ut i världen och lyckas som datakonsult i USA. De första åren var fantastiska, röda mattan var konstant utrullad och fakturorna han skickade ut var i samma storleksordning som en rockstjärnas.

Nu några år senare har han bränt ut energin och kompetensen. Det blir färre mellan uppdragen som nu heller inte är lika välbetalda. Pengarna han tidigare slösade bort på helikopterflygningar i Monaco räcker nu knappt till att hålla näsan ovanför vattenytan.

Jari måste numera acceptera uppdrag som han tidigare sagt nej till. Det absoluta lågvattenmärket är nått med det senaste uppdraget på en sexfirma som säljer filmer med unga tjejer på internet.

Efter en incident på sexfirman avbryter Jari uppdraget och åker på semester till Italien för att vila upp sig. Redan efter ett par dagar möter han en fantastisk kvinna som han faller för. Kvinnan beter sig bitvis underligt men det är inget som stör honom. Istället har han ryckts med i semesterflirtens passion och känner att hon nästan är för bra för att vara sann.

Kanske är hon det?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gullenos. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Förvånansvärt bra, rekommenderas
    Micke, 13 juli 2017

    Hade inga större förväntningar på denna men det slutade med att jag läste till sidan 214 innan jag tog en paus, och det händer inte mig ofta. Bonuspoäng för avsnittet om Bruce Lee som kom helt ur det blå.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Gullenos