DE TOG SIG RÄTTEN (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2019-12-20
Förlag
to.een.telia.com
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
514 g
ISBN
9789177391425
DE TOG SIG RÄTTEN (häftad)

DE TOG SIG RÄTTEN

Häftad Svenska, 2019-12-20
230
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mörkerkrafternas framfart i Sverige hade noterats av en grupp män i den övre medelåldern. Männen förenades i viljan att skapa en motkraft till det som nu höll på att ske i landet. I deras vitt skilda karriärer hade det förväntats att de skulle ta beslut,nu skulle de samarbeta på lika villkor. Till sin hjälp i det operativa arbetet anlitade de två agenter, och tillsammans med dem bildade de en femmannagrupp.
Rättigheterna att agera hade de givit sig själva, och de skulle komma att arbeta med metoder som polismyndigheten var förhindrad att använda. Allt skulle ske under radarn, och utan insyn från de rättsvårdande myndigheterna.
Bokens titel DE TOG SIG RÄTTEN syftar dels på dessa åldrande patrioter och deras metoder, men titeln kan även syfta på de utlandsstödda mörkerkrafter som tagit sig rätten att sprida desinformation i syfte att underminera landets institutioner, och i förlängningen vår demokrati.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. DE TOG SIG RÄTTEN
 2. +
 3. Ett myteri inifrån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett myteri inifrån av Tommy Jeansson (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sven-Olof Een

 • Konungens karoliner

  Sven-Olof Een

  Det fanns de som härdade ut, stod emot vidrigheterna och kunde återvända hem efter år i rysk fångenskap. Priset de betalade för överlevnad var underkastelse och ett förhärdat sinne. Men det hade inte alltid varit plågsamt. I början hade segrarna a...

 • Röd dimma över Gotland

  Sven-Olof Een

  Den 22 april 1808 intog konteramiralen Nikolaus Bodisco det försvarslösa Gotland och proklamerade Gotland som ryskt område "för all evig framtid". Nu blev det inte riktigt som amiralen förutspått, men det fanns ändå en gnutta sanning i h...