Studentlivet, vadådå? : Motivation, inspiration och coaching genom studentlivet. (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
113
Utgivningsdatum
2017-08-18
Förlag
Type & Tell
Illustratör/Fotograf
Lucy Maguire
Dimensioner
210 x 130 x 8 mm
Vikt
180 g
ISBN
9789177392187
Studentlivet, vadådå? : Motivation, inspiration och coaching genom studentlivet. (häftad)

Studentlivet, vadådå? : Motivation, inspiration och coaching genom studentlivet.

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2017-08-18

Slutsåld

Studentlivet, vadådå?- En bok för motivation, inspiration och coaching genom studentlivet.

Att studera på universitet eller högskola är en speciell tid i livet med otroliga möjligheter. Carl-Johan och Mattias är två nyexaminerade studenter som under sin studietid kände att något fattades. Det fanns inga tvivel om att studentlivet skiljde sig från gymnasietiden och många frågetecken uppstod både innan och under studierna. Killarna hade dessutom svårt och hitta och få ta del av tidigare studenters tips, råd och erfarenheter.

Efter tre års studier kombinerat med studentengagemang och arbete bestämde sig Carl-Johan och Mattias för att dela med sig av sina erfarenheter. Resultatet blev en föreläsningsserie och denna bok, där läsaren kan förvänta sig allt från praktiska studietips till vad näringslivet letar efter hos en nyexaminerad student.

Killarna har med sitt otroliga sätt att skriva på, i kombination med verklig erfarenhet, lyckats skriva en bok som fångar läsaren redan efter första sidan. Du som läsare guidas genom studentlivet i bokens tre huvuddelar:

-I första delen får du som läsare handfasta tips och råd kring dina studier. Här berörs alltifrån hur du klarar en tenta på bästa sätt till hur du genomför en grym presentation.

-I andra delen guidar killarna dig genom livet utanför studierna. Hur hanterar du stress på bästa sätt? Hur kan nätverkande vara nyckeln till framgång redan under studietiden? Vad kan du göra för att optimera din tid under studentlivet? Detta är bara några av frågeställningarna som tas upp och diskuteras.

-Slutligen ger näringslivet sina tips, råd och infallsvinklar på studentlivet. Vad tittar de på när de anställer en nyexaminerad student? Är betygen viktiga?

Boken vänder sig till nuvarande studenter och till alla som ska eller funderar på att börja studera på universitetet eller högskolan.

Studentlivet, vadådå? är din guide genom studentlivet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Studentlivet, vadådå? : Motivation, inspiration och coaching genom studentlivet.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas
  Nina, 22 december 2017

  Lättläst och intressant. Rekommenderar alla som ska börja på universitetet att köpa boken. Antingen som present eller köp själv. Du kommer inte ångra dig. Studentlivet kommer att bli mycket lättare att förstå sig på!

 2. Inspiration!!
  Kajsa, 22 december 2017

  En bok fylld med inspiration och välbehövliga tips inför och under universitetstiden. Funkar både till de som redan är studenter och de som ska bli! Kan varmt rekommendera boken!

 3. Inspirerande!
  Hannah Larsson, 22 december 2017

  Givande, inspirerande och inte minst behaglig att läsa. En rekommendation som jag ger alla blivande eller nuvarande studenter. Läs och njut!

Visa alla 3 recensioner