I lugnare vatten... : harmoni och balans (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Alpha Female Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc
ISBN
9789177393047
I lugnare vatten... : harmoni och balans (inbunden)

I lugnare vatten... : harmoni och balans

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-05-21
214
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT. Gabriella läste den svarta rubriken från en av kvällstidningarnas första sida. Irriterad slog hon ihop tidningen och stoppade den i en papperskorg på väg till kontoret. Vilket trams tänkte hon, det var precis tvärtom i hennes liv. De människor hon älskat högst, hade lämnat henne. Sjukdom och olycka hade varit förknippat med kärlek i hennes liv så länge hon kunde minnas. Efter Anders och Annas död hade hon stängt sitt känsloliv, och hade inte för avsikt att exponera det ytterligare. Men ödet ville annorlunda, och det var nu hon fick lära sig livsläxan, allt går inte att planera. Som en gudomlig hand tar tag i taktpinnen och sakta men säkert orkestrerar en helt ny symfoni.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I lugnare vatten... : harmoni och balans
 2. +
 3. I fritt fall : klass 3 varning utfärdad

De som köpt den här boken har ofta också köpt I fritt fall : klass 3 varning utfärdad av Dorothea Nicole Agborg (inbunden).

Köp båda 2 för 541 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I lugnare vatten... : harmoni och balans. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inte boken för mig
  Marias bokhylla, 8 juni 2022

  2,5/5

  I lugnare vatten : harmoni och balans plockar upp några år efter där första delen i trilogin slutade. Anna ligger fortfarande på sjukhus efter olyckan och har bestämt sig för att göra klart med livet, eftersom hon inte anser att det är en dräglig tillvaro att bara ligga där och använda ögonen för att kunna kommunicera. Men först måste hon ta farväl.

  Den här boken är då andra delen i en serie, och när jag läste och recenserade första klagade jag väldigt mycket på det sp... Läs hela recensionen

 2. En bok med många känslor
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  En bok med många känslor. Både lycka och sorg. Härligt med de släktband och den gemenskap som finns mellan karaktärerna. Jag tror jag hade uppskattat denna än mer i fysiskt form då det ibland hade behövt bläddras tillbaka då det var många karaktärer och namn, men riktigt mysig att ha i hörlurarna på promenader. Jag gillar hur berättelsen sprider en positiv känsla även om den innehåller en hel del sorg. Ur allt dåligt kommer ofta något bra!

 3. Ninna 56
  universaltwinflame, 11 december 2019

  När jag fick läsa del två i trilogin Passioner, blev jag glad. Jag var rädd för att flera av mina favoritkaraktärer hade försvunnit. Men De jag var mest intresserad av fanns kvar. Och dessutom hade Agborg lyckats med att stoppa in några nya som jag genast föll för.
  Hennes sätt och vilja att utveckla karaktärerna är något jag tycker hon gör bra. Jag vill veta vad som händer och väntar med spänning på del tre.

  4/5

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Dorothea Nicole Agborg