Det man inte vet har man ingen aning om (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2017-09-04
Förlag
Acrocon Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
224 g
SAB
Hc
ISBN
9789177393580
Det man inte vet har man ingen aning om (pocket)

Det man inte vet har man ingen aning om

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2017-09-04
79
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ben har klantat till det. Rejält. Efter en festlig kväll på stan lyckas han tappa bort bästa vännen Georges mest värdefulla ägodel, en blindklocka. Den trollbindande Emma, som han träffade under kvällen, kan sitta på svaret. Men, var är hon?

Ben tar hjälp av George som skrivs ut på helgpermission från psyket. Han knäcker koden om var Emma är och de två vännerna sätter kurs mot Spanien. När det mesta känns hopplöst och George beter sig oroväckande normalt, undrar Ben om det var så briljant att erkänna att han hade slarvat bort blindklockan.

Det man inte vet har man ingen aning om är en berättelse om äkta vänskap, konflikter som får oanade konsekvenser, och missöden när inget blir som det var tänkt. Rostar gammal vänskap? Kan man verkligen förlåta allt?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det man inte vet har man ingen aning om
 2. +
 3. Åren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Åren av Annie Ernaux (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det man inte vet har man ingen aning om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. @boktyckaren
  @boktyckaren, 6 april 2018

  📖
  En kväll på krogen träffar Ben Emma. Det klickar direkt och hon verkar vara kvinnan som fattas i hans liv. Tyvärr slarvar ha bort hennes telefonnummer och till råga på allt får hon med sig en värdefull klocka i sin ryggsäck. Klockan är inte Bens. Den är ett arv som George, Bens bäste vän, ska ha. Hur ska han få tag i klockan? Han vet ju inte ens vad Emma heter i efternamn.
  Efter ett antal turer hamnar vi i en jakt på Caminon i Spanien. Vi får bekanta oss med en del märkliga... Läs hela recensionen

 2. Underhållande bladvändare
  hannalili, 31 oktober 2017

  Det man inte vet har man ingen aning om är en underhållande förnyelse av resekomedin. Vi får följa vännerna Ben och George och den egensinniga Emma på en vindlande resa på Caminon i jakt på ett kärt föremål av stor betydelse. Resan bjuder på många förvecklingar, skratt och överraskande vändningar. Att läsa den gula boken är som att göra Caminon utan att bli det minsta trött. Kapitlen är korta med en perfekt mix av söt och salt och målande miljöskildringar. Jag kan varmt rekommendera boken.

 3. Så bra!
  Bokdjungeln , 3 oktober 2017

  Synd att man både måste jobba och sova, för jag hade verkligen velat sträckläsa denna bok. Man blir så uppslukad av karaktärerna och hur det kommer sluta att man glömmer bort tid och rum. Jag tror att många kommer vilja åka till varma platser efter att ha läst denna bok, det ville i alla fall jag. Ett tag var jag också inne på om jag skulle börja tävlingscykla. Inspirationen - ja den hittar du i boken!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Josephine Almanakis

 • #Älskanoveller : 30 nyanser av saknad

  Josephine Almanakis, Monic Arvidson W, Birgitta Backlund, Anna Bendréus Kinding, Jessica Berggren Turban

  "I denna novellantologi, grundad på en novelltävling med temat saknad, medverkar trettio stycken kvinnor." "Det är en variationsrik bok som tillsammans ger olika infallsvinklar på hur känslor och upplevelser av brist kan utvecklas o...