Vad vill jag och vad är kärlek? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2017-11-07
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
178 x 110 x 5 mm
Vikt
95 g
SAB
Dokb
ISBN
9789177393795
Vad vill jag och vad är kärlek? (häftad)

Vad vill jag och vad är kärlek?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-11-07

Slutsåld

Känner du att du måste definiera dig med en annan person för att känna dig hel? Har du låg självkänsla, men vet inte hur du ska förändra? Tänker du mer på vad alla andra ska tycka istället för på vad du själv tycker? Den här boken är för dig som vill finna kraft och redskap för att bli trygg i dig själv och i en relation. För dig som vill skapa ett meningsfullt liv och hitta motivationen till att följa dina drömmar, oavsett om du är i en relation eller inte. För dig som vill våga bryta dig loss och ta dig framåt, starkare än någonsin.

Vad vill jag och var är kärlek? är en lättläst bok som handlar om relationer och kärlek. Den innehåller mina egna erfarenheter men också mina tankar och teorier om relationer. Med boken vill jag hjälpa människor att våga stå på sina egna ben och bli trygga i det, men också hjälpa de som redan har en relation att förbättra och fördjupa relationen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad vill jag och vad är kärlek?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fin och personlig!
    my.loved.books, 13 februari 2018

    Handlingen bygger på författarens egna erfarenheter som hon Ärligt och Öppet delar med sig av. Men jag känner igen mig i mycket och får ibland aha upplevelser när igenkänningsfaktorn bitvis är Väldigt hög. Men det är också det jag tror är bokens styrka; att man känner igen sig och samtidigt får bekräftelse på att man inte är ensam... Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner