Beviset : Livet fortsätter efter döden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2017-09-12
Förlag
Sodergren Communication
Dimensioner
197 x 124 x 4 mm
Vikt
96 g
ISBN
9789177394198

Beviset : Livet fortsätter efter döden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-09-12

Slutsåld

Rosemari Södergren är journalist som jobbat både på stora och små redaktioner, med tryckta medier, sociala medier och webbutveckling.
Under en kort tid förlorade hon både sin mor, sin yngste son, sin svägerska och en av sina bästa vänner. Då började hon söka svar på vad livet och döden är och under detta sökande fick hon starka bevis för att livet fortsätter efter det vi kallar döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Beviset : Livet fortsätter efter döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Beviset
    Marika Larsson, 30 juli 2018

    Tråkig bok, författaren använder ett alldeles för enkelt språk. Ämnet är intressant men boken är tyvärr inte det. Lite besviken, genomlider boken, men kan inte rekomendera den till någon. Har massor med böcker med följande ämne, men den här gillar jag minst. Tyvärr!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rosemari Södergren

  • Beviset

    Rosemari Södergren

    Rosemari Södergren är journalist som jobbat både på stora och små redaktioner, med tryckta medier, sociala medier och webbutveckling. Under en kort tid förlorade hon både sin mor, sin yngste son, sin svägerska och en av sina bästa vänner. Då börj...