Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2017-04-12
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Jobba smart : Din vägledning som lärare
Dimensioner
180 x 150 x 6 mm
Vikt
176 g
SAB
Ea
ISBN
9789177410027
Jobba smart : din vägledning som lärare (häftad)

Jobba smart : din vägledning som lärare

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2017-04-12
367
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jobba smart : din vägledning som lärare Kan levereras innan julafton
I boken Jobba smart - din vägledning som lärare berättar Helena Kvarnsell hur hon arbetar i sin undervisning för att få tid och ork till både arbete och fritid.

Det började med att Helena för några år sedan på ett medarbetarsamtal med sin rektor fick frågan hur hon hade det med balansen mellan arbete och fritid. Hon svarade då att hon ibland känner sig som den enda läraren i landet som tycker sig ha en bra balans i livet och att hon ytterst sällan känner sig stressad. Rektorn sa då: "Ja, Helena, du verkar jobba smart på något sätt."

Att som lärare i Sverige påstå att arbetstiden räcker till kan kanske uppfattas som provocerande, men skolan behöver bra lärare som orkar göra ett bra jobb.

Det handlar bland annat om att kunna sina styrdokument, skapa förtroendefulla relationer i klassrummet, göra eleverna delaktiga och att våga utvecklas som lärare. Författaren ger många praktiska råd om hur man kan underlätta arbetet och hämtar exempel från sin egen vardag som lärare.

Om författaren
Helena Kvarnsell är legitimerad lärare i matematik/NO/teknik och arbetar på Björknässkolan i Nacka, på högstadiet. Helena har ett intresse för hur IT kan hjälpa elever till kunskap. Hon brinner för mötet mellan teori och praktik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jobba smart : din vägledning som lärare
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 596 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kvarnsell