Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2017-02-22
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Fyrtio minuter, hundratals beslut : handbok för nya pedagoger
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
228 g
SAB
Ea
ISBN
9789177410195
Fyrtio minuter, hundratals beslut : handbok för nya pedagoger (häftad)

Fyrtio minuter, hundratals beslut : handbok för nya pedagoger

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-02-22
290
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Pedagogyrket är fyllt av utmaningar och möjligheter - och hundratals beslut före, under och efter varje fyrtiominuterspass. Det är beslut om hur du hälsar, möblerar och inleder, var du står i rummet, vilket material, vilken metod och vilken struktur du använder och hur du disponerar tiden.

På ett lättöverskådligt sätt sammanfattar John Steinberg alla dessa beslut i boken Fyrtio minuter, hundratals beslut - handbok för nya pedagoger. Både som ny och erfaren pedagog får du stöd att fatta fler medvetna beslut om hur du organiserar lärandet. Genom råden i boken kan du dessutom bli tydligare och mer förtroendeingivande som pedagog.

Goda principer blandas med praktiska exempel. Fyrtio minuter, hundratals beslut blir en handbok att återvända till då och då för att reflektera över ditt sätt att leda lärande och utveckling.

Om författaren
John Steinberg är fil. dr i pedagogik, föreläsare och författare till ett femtiotal böcker om lärande, ledarskap, skolutveckling, kommunikation och värderingar, till exempel Ledarskap i klassrummet och Lärarskicklighet. Han har tidigare arbetat som universitetslektor och rektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fyrtio minuter, hundratals beslut : handbok för nya pedagoger
 2. +
 3. Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Make It Happen : 10 steg till att forma din fra... av Carina Sunding (inbunden).

Köp båda 2 för 449 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fyrtio minuter, hundratals beslut : handbok för nya pedagoger. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ledarskap i klassrum
  Lena Karlfeldt, 6 februari 2018

  Bra och tydligt beskrivet om vad som kännetecknar en god ledare. Bra reflektionsfrågor om hur man ser på sitt uppdrag som ledare och lärare.
  Lätt att läsa och korta kapitel.
  Många bra reflektionsfrågor - och även tydliga handfasta råd. Att vara medveten om vilka signaler man sänder ut. Borde läsas av lärarstudenter i didaktik.
  Toppenbra kompetensutveckling.

Visa alla 1 recensioner