Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2018-08-21
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Stärk det matematiska självförtroendet : Digitala verktyg i matematikundervisningen
Dimensioner
213 x 143 x 10 mm
Vikt
181 g
SAB
Eabx
ISBN
9789177410225
Stärk det matematiska självförtroendet : digitala verktyg i matematikundervisningen (häftad)

Stärk det matematiska självförtroendet : digitala verktyg i matematikundervisningen

Häftad Svenska, 2018-08-21
349
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det här är en bok för dig som vill förbättra dina elevers resultat och samtidigt effektivisera och underlätta ditt eget arbete.

Men hur lyckas du med det? Ett av svaren är att frigöra mer kompetens. Varje elev i ett klassrum bär på en massa kunskap som ibland döljer sig bakom ett svagt matematiskt självförtroende. Nyckeln är att främja ett kunskapsutbyte mellan eleverna i ett öppet klassrumsklimat där alla känner sig kompetenta och delaktiga. Resultaten höjs och du vinner tid som du kan använda till att fokusera mer på de elever som behöver extra stöd.

I boken visar författaren Sabine Louvet hur matematiken kan konkretiseras med hjälp av roliga aktiviteter i enkla digitala verktyg. Boken visar hur dessa aktiviteter kan hjälpa eleverna att genom dialog och samarbete synliggöra sitt lärande och få bättre kontroll över det.

Bokens syfte är också att hjälpa dig som matematiklärare att komma igång med användningen av digitala verktyg i din undervisning, och på så sätt göra matematiken rolig och lättbegriplig för alla elever i klassen.

Boken vänder sig till matematiklärare i högstadiet och gymnasiet som efter den senaste revideringen av Lgr 11 ska börja använda digitala verktyg i sin undervisning.

Sabine Louvet är lärare i matematik och NO, författare och programledare för matematikprogrammet Kalkyl från UR.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stärk det matematiska självförtroendet : digitala verktyg i matematikundervisningen
  2. +
  3. Digitala verktyg i matematikundervisningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitala verktyg i matematikundervisningen av Camilla Askebäck Diaz, Helena Kvarnsell (häftad).

Köp båda 2 för 688 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sabine Louvet

  • Matte + allt = sant

    Sabine Louvet

    "Matematik är det bästa jag vet! Det är det roligaste, häftigaste och coolaste som finns. Jag älskar matte så mycket att jag har tatuerat in en miniräknare på min ena arm. Jag kan inte leva utan matte. Men som tur är behöver jag inte det. För...