Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-27
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Formativt ledarskap i en digitaliserad värld : Att leda lärande
Dimensioner
240 x 165 x 8 mm
Vikt
313 g
SAB
Eabx
ISBN
9789177411024
Formativt ledarskap i en digitaliserad värld (häftad)

Formativt ledarskap i en digitaliserad värld

Häftad Svenska, 2018-11-27
340
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att leda formativt handlar i praktiken om att "forma under utveckling", oavsett om det gäller elevernas lärande, medarbetares lärande eller organisationens lärande. Flertalet av skolorna i Sverige har ambitionen att arbeta formativt, men hur får vi det formativa att genomsyra alla led av vår verksamhet? Kan vi dessutom använda digitaliseringen som katalysator i det arbetet?

Den här boken innehåller konkreta exempel på hur du kan använda digitala verktyg för att förstärka och effektivisera arbetet med att leda och utveckla verksamheten. Den lärande organisationen, det formativa förhållningssättet och digitala verktyg bildar en treenighet för oss att använda för att få varje elev att utveckla sin fulla potential. Med utgångspunkt i nyckelstrategierna inom formativ bedömning får du i den här boken veta hur detta kan se ut ur ett ledarskaps och -verksamhetsperspektiv. Boken vänder sig i första hand till dig som har ett särskilt ansvar för att leda lärande. Läs den gärna tillsammans i skolans ledningsgrupp, ert förstelärarnätverk eller i rektorsgruppen.

Malin Frykman har tidigare skrivit Skolledare i en digitaliserad värld - att leda lärande. Hon har bred erfarenhet av skolledarskap formativ bedömning och digitalisering. Till vardags är hon verksam som pedagogisk processledare på Lin Education.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Formativt ledarskap i en digitaliserad värld
  2. +
  3. Skolledare i en digitaliserad värld : att leda lärande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skolledare i en digitaliserad värld : att leda ... av Malin Frykman (häftad).

Köp båda 2 för 639 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Frykman

  • Skolledare i en digitaliserad värld : att leda lärande

    Malin Frykman

    Boken Skolledare i en digitaliserad värld - att leda lärande ger handfasta råd och tips om hur vi ska implementera de samlade nationella strategierna för svensk skola. Hur skapar vi lärande organisationer och leder lärande i en digitaliserad värld...