Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2019-04-15
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Kulturkrockar i äldreomsorgen
Dimensioner
180 x 150 x 10 mm
Vikt
195 g
SAB
Ohfe
ISBN
9789177411369
Kulturkrockar i äldreomsorgen (häftad)

Kulturkrockar i äldreomsorgen

Häftad Svenska, 2019-04-15
351
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kulturkrockar i äldreomsorgen
Boken Kulturkrockar i äldreomsorgen ger ökad kunskap om värderingar, fördomar, kompetens- och språkfrågor. Den bygger på exempel hämtade från chefer, personal, äldre, anhöriga och läkare, omskrivna till fiktiva frågeställningar. De kan användas för att inspirera lednings- och personalgrupper i hanteringen av komplexa och känsliga situationer.

Äldreomsorgen är en av Sveriges mest mångkulturella arbetsplatser, där personal med olika bakgrund ska samarbeta i vård och omsorg om äldre. När förväntningar krockar och missförstånd uppstår kan det orsaka motsättningar såväl inom arbetsgruppen som mellan äldre, personal och anhöriga. För arbetsledaren är det ofta utmanande och långt ifrån enkelt att navigera rätt så att alla medarbetares kompetens tas tillvara och verksamhetens kvalitet säkerställs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kulturkrockar i äldreomsorgen
  2. +
  3. Egenheter och allmänheter : en antologi om omsorg och omsorgens villkor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Egenheter och allmänheter : en antologi om omso... av Rosmari Eliasson (häftad).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Att arbeta med tolk

    Minna Forsell

    Att arbeta med tolk är en praktisk bok som lyfter möjligheterna i det tolkade samtalet. Budskapet är att det tolkade samtalet är en självklarhet för allt fler yrkesgrupper och tillför ny kompetens för många. Det tolkade samtalet handlar inte bara ...