Pedodonti (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Modern odontologi
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2019-08-21
Upplaga
4
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Pedodonti
Dimensioner
251 x 200 x 10 mm
Vikt
436 g
SAB
Vkh
ISBN
9789177411956
Pedodonti (häftad)

Pedodonti

Häftad Svenska, 2019-08-21
509
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Barn- och ungdomstandvård omfattar en lång period från spädbarn till ung vuxen ålder och innefattar det primära bettet, växelbettet och det unga permanenta bettet. Förutsättningarna för att behandla ett barn förändras i takt med barnets utveckling. Boken Pedodonti bygger därför på ett åldersperspektiv och innehållet är uppdelat i tre åldersgrupper: Förskolebarnet, Skolbarnet och Tonåringen. Huvudinriktningen är aktuella diagnostiska och förebyggande strategier.

De som arbetar med barntandvård lägger den viktiga grunden för en framtida god tandhälsa. Prevention och riskbedömning utgör viktiga delar inom barntandvården och ett separat avsnitt behandlar därför Evidens, riskbedömning och prevention. Därtill kommer avsnittet Kronisk sjukdom och funktionsnedsättning, som diskuterar hur man på bästa sätt omhändertar denna viktiga grupp av barn och ungdomar.

Boken Pedodonti vänder sig i första hand till tandhygieniststuderande, men också till yrkesverksamma tandsköterskor, tandhygienister och allmäntandläkare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pedodonti
  2. +
  3. Bettfysiologi : orofacial smärta och käkfunktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bettfysiologi : orofacial smärta och käkfunktion av Nikolaos Christidis, Maria Christidis, Anastasios Grigoriadis, Peggy Näsman, Sofia Louca Jounger (kartonnage).

Köp båda 2 för 1172 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Pedodonti