Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2020-10-28
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Digitala verktyg i matematikundervisningen
SAB
Eabx
ISBN
9789177412151
Digitala verktyg i matematikundervisningen (häftad)

Digitala verktyg i matematikundervisningen

Häftad Svenska, 2020-10-28
356
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Hur lyckas man med digitala verktyg i matematikundervisningen? Vilka verktyg ska man välja? När ska man använda dem? Författarna till boken Digitala verktyg i matematikundervisningen tar upp allt detta men framförallt visar de varför man ska använda digitala verktyg och hur det både förenklar och lyfter undervisningen.
Camilla Askebäck Diaz och Helena Kvarnsell ger exempel på en mängd olika appar, webbsidor, spel, program och andra digitala resurser som de med goda resultat använt i sina egna klassrum. I boken får du en gedigen inblick i vilka olika verktyg som finns och hur du kan använda dem vid planering av undervisningen, genomgångar, klassrumsundervisning, hemuppgifter, problemlösning och bedömning. Och du behöver inga förkunskaper om digitala verktyg för att finna boken användbar.
Författarna undervisar i årskurs 7-9 men bokens exempel kan enkelt anpassas till både yngre och äldre elever.
Camilla Askebäck Diaz är lärare i matematik och NO samt förstelärare i digitala verktyg. Helena Kvarnsell är lärare i matematik, NO och teknik samt förstelärare. Båda har lång erfarenhet av att undervisa med digitala verktyg i matematik och NO, något de också föreläser och skriver om i andra sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitala verktyg i matematikundervisningen
  2. +
  3. Input Escape room i undervisningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Input Escape room i undervisningen av Camilla Askebäck Diaz, Ulrica Elisson Grane (häftad).

Köp båda 2 för 746 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna