Där ute går världen under (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
SH 3 (del 4)
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2018-06-08
Förlag
Bakhåll
Illustratör/Fotograf
Daniel Ahlgren
Dimensioner
250 x 175 x 15 mm
Vikt
399 g
SAB
Hci
ISBN
9789177424871
Där ute går världen under (häftad)

Där ute går världen under

Häftad Svenska, 2018-06-08
120
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ett nytt album i Daniel Ahlgrens superhjältesvit SH3: Där ute går världen under.

Daniel Ahlgren är en av Sveriges mest meriterade serietecknare, tidigare främst förknippad med sina realistiska delvis självbiografiska serier. Hans nuvarande produktion handlar om något så ovanligt som svenska superhjältar, unga kvinnor och män med specialförmågor som gått superhjälteprogrammet på gymnasiet och nu viger sina liv åt avancerad brottsbekämpning - och åt ännu viktigare saker, som att rädda hela universum.

De parallella universumen har börjat kollidera in i varandra och förintas. Men i intraversum, mellanrummet mellan alla olika universum, gör Radiohead och de andra på IDPE (=interdimensionella polisenheten) allt för att finna en lösning på det överhängande hotet. Kanske är det Alfamannen som måste gripa in och rädda hela tillvaron från utplåning.

Daniel Ahlgren har bland annat tilldelats utmärkelsen Urhunden för bästa seriealbum och Svenska Serieakademins Adamson statyett för sin seriegärning i stort. Han slog igenom på 90-talet och blev en av pionjärerna som stadfäste den diskbänksrealistiska självbiografiska serien som genre i Sverige. Vi lärde oss att snabbt känna igen Ahlgren på hans unika stil, som kännetecknas av en noggrann vardagsrealism, en Sverige-just-nu-känsla, en skarp blick för små detaljer, mungipor, kroppshållningar, gester. Med sitt mäktiga vardagssuperhjälteepos är han på god väg att skapa en ny epokbildande seriegenre.

Daniel Ahlgrens seriealbum Där ute går världen under. ISBN 978-91-7742-487-1. Högkvalitetspapper, sydda ark, mjuka pärmar. 128 sidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Där ute går världen under
  2. +
  3. Ett liv utan superkrafter är väl inte värt att leva?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett liv utan superkrafter är väl inte värt att ... av Daniel Ahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 240 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Ahlgren