Mental träning - Avslappning (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Arnkil
Utgivningsdatum
2019-06-19
Förlag
Numberoneyou AB
ISBN
9789177473763
Mental träning - Avslappning (ljudbok)

Mental träning - Avslappning (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-19

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mental träning är ett sätt att träna hjärnan och sinnet. Genom att skapa nya kopplingar och samband så lär vi oss tänka och känna nya saker utan att det behöver ha hänt. Det händer på insidan först. I vardagen så gör vi detta omedvetet. Vi tänker tankar, skapar känslor, gör handlingar och skapar vanor utan att vi tänker på det. Genom att stanna upp och träna vårt fokus medvetet så kan vi fungera bättre som individer.

Har jag lätt för att stressa upp mig och spänna mig så kan jag träna mig på att slappna av. Tanke, känsla och kropp hör ihop och ändrar man en av dem så följer de två andra efter. I denna övning så ändrar vi det fysiska tillståndet i kroppen och då följer tanken och känslan med.

Jag som gjort denna boken heter Johan Arnkil. Jag är Coach, Föreläsare och Författare med fokus på personlig utveckling, självledarskap och mental hälsa. Jag har hjälpt människor som har haft problem med bla självkänsla, stress, depression, sömn, sexliv, tankemönster, ovanor och även fobier, allergier, dyslexi.
Jag jobbar också med målsättning och hjälper människor att ta fram personliga mål och att uppnå dem.

Mer om mig finner du påwww.johanarnkil.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Arnkil