Din djupa inneboende kraft och energi (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (6.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Christina Njie Sjögren
Utgivningsdatum
2017-12-08
Förlag
Numberoneyou AB
ISBN
9789177478591
Din djupa inneboende kraft och energi (ljudbok)

Din djupa inneboende kraft och energi (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-08
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Din djupa inneboende kraft och energi

Meditationen " Din djupa inneboende kraft och energi" guidar dig genom en process där du ser hur du genomför kraftfulla och genomgående förändringar i situationer där du vill återta din kraft. Genom djup avslappning påbörjar du en kraftfull transformation som förändrar, för ditt inre, det sätt på vilket du hanterar situationer som tar energi ifrån dig. Du påbörjar här din resa mot ett kraftfullare Du- i de situationer där du mest önskar möta mera respekt, kraft och medkänsla.
När du lyssnar genomför du i medveten närvaro de förändringar du önskar och du öppnar upp för läkning, genom att uppleva hur kraftfull Du är när Du fullt och fast står i din egen kraft- den kraft Du för alltid har inom dig. När du blir medveten om din djupa inneboende kraft och energi skapar nya känslomässiga utgångspunkter och du få därmed möjligheter till nya val och handlingar i ditt liv. Du är redan nu fri att transformera ditt liv genom den kraft Du redan besitter- genom att vara Du.
Meditationen passar både för nybörjaren och för den som har mediterat innan.

Om Christina : Författaren Christina Njie Sjögren , som bl.a är lärare i Idrott och hälsa och hälsopedagogik är också Folkhälsovetare, Reiki-healer och Zonterapeupt, och har 15 års erfarenhet av att i vuxenutbildningen och folkhögskola utbilda kvinnor i hälsa - på många olika plan. Christina är också coach och författare till boken och webutbildningen " Bemästra din energi" som båda kommit ut under 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Din djupa inneboende kraft och energi