Grunden för positivt tänkande (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (14.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kay Pollak
Utgivningsdatum
2017-06-29
Förlag
Numberoneyou AB
ISBN
9789177478829
Grunden för positivt tänkande (ljudbok)

Grunden för positivt tänkande (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-29
119
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Grunden för positivt tänkande

Den här lyssningen handlar om vad det finns att lära av "olyckor" som hänt mig i mitt liv. Lyssningen avslutas med en fantastisk övning som kallas för: "7 dagars positiva utmaningen". Tänk på några "olyckliga" händelser i ditt liv. Är det absolut säkert sant att det verkligen var "olyckor" som hände dig i ditt liv? Kan det till och med vara sant att det inte finns något problem eller någon "olycka" som inte också är en gåva och en möjlighet för mig i mitt liv? De här frågorna kan naturligtvis vara oerhört provocerande i vissa svåra situationer i en människas liv. Men att verkligen ha ett "positivt tänkande" det är att lyckas vända varje situation i sitt liv till en möjlighet. Den här lyssningen vill träna dig att komma dit. Välkommen till en lyssning om grunden för positivt tänkande. / Kay Pollak

Kay Pollak

I drygt 25 år har Kay Pollak föreläst för arbetslivet.

Han är en av landets mest eftertraktade föreläsare. Han talar om kraften i det personliga mötet, om kommunikation och om mänsklig förändring och växande. Om hur vi kan ge upp invanda föreställningar
- se problem som möjligheter
- och upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar.

Kay Pollak var tidigare universitetslärare i matematisk statistik, sedan framgångsrik regissör med långfilmerna Elvis Elvis, Barnens ö, Älska Mej och nu senast den Oscarsnominerade succéfilmen Så som i Himmelen.

Han har föreläst för personal på skolor, sjukhus och myndigheter och är ständigt efterfrågad som föreläsare för anställda och chefer på alla typer av företag i Sverige.

En av Kay Pollaks tillgångar som föreläsare är att han alltid utgår från egna erfarenheter. Och nu har vi även fått tillgång till Kay Pollaks vägledning, som ljudböcker:

-De rätta proportionerna

-Om att ändra sina tankar

-Om att ändra sina trossatser

-Lagen om orsak och verkan

-Grunden för positivt tänkande

Möt Kay Pollak på: www.kaypollak.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Grunden för positivt tänkande