Meditation för självläkning (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (4.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Caisa Landahl
Utgivningsdatum
2017-06-09
Förlag
Numberoneyou AB
ISBN
9789177478973
Meditation för självläkning (ljudbok)

Meditation för självläkning (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-09
110
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Meditation för självläkning.

Våra kroppar har en enorm förmåga att läka och reparera sig självt. Varje dag återhämtar sig din kropp från skador och sjukdomar. Du kan genom att stilla ner dig och tillåta kroppen att gå in i återhämtning hjälpa den att fortskynda den processen. Denna meditation är till för att hjälpa din kropp att läka det som du behöver just nu.

Caisa Landahl driver Attraktionslagen Sverige. Hon föreläser, håller kurser och coachar människor och företag till förändring och framgång. Hennes drivkraft är att hjälpa andra förverkliga sina drömmar och leva lyckligare liv, genom att lära sig hur universum och energier är en del av allt vi gör. Hon jobbar även med Kraniosakral Terapi där hon behandlar människor som har olika problem med kroppen, stress eller skador. Hon använder sig av den Kraniosakrala filosofin med stillhet som utgångspunkt i alla delar av sitt arbete och sitt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caisa Landahl

  • Transformerande meditation

    Kia Temmes, Caisa Landahl

    Transformerande meditation. Genom denna kraftfulla och transformerande energimeditation blir du guidad av Kia Temmes och Caisa Landahl till att rensa upp i ditt energifält och transformera trög energi som du bär på, till en energi som plockar fram...

Bloggat om Meditation för självläkning