Ångest (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rolf Jansson
Utgivningsdatum
2017-06-09
Förlag
Numberoneyou AB
ISBN
9789177479666
Ångest (ljudbok)

Ångest (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-09
122
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Denna ljudbok syftar till att få bort ångest och oro genom att bryta vanan med ängsligt negativt tänkande. Detta är något som urholkar din självkänsla och suger musten ur glädjen i livet. Suggestionerna i detta program, som kombinerats med Theta-ljudvågor för att göra dig extra mottaglig, når djupt in i ditt omedvetna. Syftet är att omforma hur du tänker på det som varit, hur du tänker på din tillvaro just nu och hur du skapar din framtid.

Den kraftfulla kombinationen av suggestioner för att minska ångest, musik och Theta-ljudvågor förs in i din hjärna och åstadkommer ett djupt behagligt tillstånd av avslappning. Ett upprepat lyssnande kommer att ge dig en ljusare syn på livet, ett självförtroende och en självkänsla som strömmar ut från ditt inre. Du kommer att se fram mot det okända med en hälsosam positiv attityd. Du kommer också att känna en lättnad i att bara vara eftersom du frigör onödiga bekymmer som har tyngt dig i tillvaron.

Oavsett om din ångest och/eller oro är stark eller mild riktar sig programmet till källan, ditt undermedvetna. Självhypnosen kan hjälpa dig att ändra dina tankar i samband med oro eller ångest så att du kan avnjuta ett lugnare och behagligare liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ångest. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    Bea, 11 juli 2019

    Blev lugn och harmonisk testar gärna denna igen o igen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ångest