På naturens villkor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-12-16
Förlag
Gehrmans Musikförlag
Dimensioner
234 x 171 x 11 mm
Vikt
360 g
SAB
Ijnj
ISBN
9789177484028
På naturens villkor (häftad)

På naturens villkor

Häftad,  Svenska, 2019-12-16
381
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vare sig du är sångare, instrumentalist eller skådespelare har du nytta av att veta hur förhållandet mellan psyke och fysik påverkar kroppen. Tyngdkraften påverkar såväl andningen som kroppens viktfördelning och ger den lätthet och frihet. Medvetna och omedvetna känslor kan låsa friheten och därmed hindra den optimala dynamik och elasticitet som kroppen behöver.
I På naturens villkor får du insikt om hur du kan återta andningens frihet och skapa optimala fysiska förhållanden för fritt utövande. För dig som musiker kan detta göra att du kan hålla dig på en hög konstnärlig nivå över en lång tid. Det bidrar också till att undvika många belastnings skador genom att vara en utövande människa på naturens villkor.

Randi Bjerge-Sköld är Førsteamanuensis (Associate Pro fessor) vid institutet för klassisk musik och musikpedagogik vid Konstnärliga fakulteten, Universite tet i Agder i Norge. Där undervisar hon i klassisk sång, interpretation, kammar musik, instrumentalmetodik och scenisk beredskap. Utöver att vara utövande sångerska har hon tidigare undervisat på Norges Musikkhøgskole och Mu sikhögskolan i Malmö. Hon har också varit med om att starta och bygga upp Artist- och Musikerhälsan i Malmö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På naturens villkor
  2. +
  3. Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : Mitt liv i 154 sånger

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : M... av Paul McCartney (inbunden).

Köp båda 2 för 730 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »