Världens lyckligaste kvinna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (275.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-01-10
Förlag
Modern Audio AB
Översättare
Eva Mazetti-Nisse
ISBN
9789177490135
Världens lyckligaste kvinna (ljudbok)

Världens lyckligaste kvinna (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-10

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hennes perfekta liv är en fullkomlig lögn...
Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani FaNelli utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Något som väckte ett desperat behov av en ny identitet.
I dag har hon ett glamouröst jobb på The Womens Magazine i New York, en dyr garderob och en snygg framgångsrik fästman - hon är så nära att leva det perfekta liv hon arbetat så hårt för att förverkliga.
Men tonårens förnedring är inte Anis enda sår. Hennes förflutna rymmer också en smärtsam hemlighet. Något som fortsätter att hemsöka henne, som hotar att komma upp till ytan och förstöra allt.
Vad händer om Ani bryter sin tystnad: Skulle det till sist kunna befria henne - eller bara slå allt hon kämpat för i spillror?

JESSICA KNOLL är en amerikansk författare som gjort stor succé med sin debutroman, den listiga psykologiska thrillern Världens lyckligaste kvinna [Luckiest Girl Alive]. Romanen gick rakt in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor och långfilmen kommer att produceras av Reese Witherspoons bolag.

»I takt med att kapitlen blir mer tillbakablickande tilltar svärtan, och just när man tror att man har bilden klar för sig, kommer en ny twist.« | BEAS BOKHYLLA

»En mycket skickligt skriven thriller. Slutet är klockrent!!« Betyg 4 av 5 | LÄS & LYSSNA
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jessica Knoll