Begrav dina döda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (421.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gamache (del 6)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2018-02-27
Förlag
Modern Audio AB
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789177490234
Begrav dina döda (ljudbok)

Begrav dina döda (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-27

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är Vinterkarneval i Québec, bittert kallt och obeskrivligt vackert. Kriminalkommissarie Armand Gamache har kommit hit, inte för att delta i festligheterna, utan för att återhämta sig från en utredning som gått fruktansvärt fel.
I den skenbara tryggheten inom det Litterära & Historiska sällskapet har ett mord begåtts. Augustin Renaud, en excentrisk historiker som ägnat sitt forskarliv åt att söka efter kvarlevorna av Québecs grundare, Samuel de Champlain, har hittats mördad. Samtidigt får Gamache oroväckande brev från samhället Three Pines, där den omtyckte bistroägaren Olivier nyligen dömdes för mord. »Det går inte ihop«, skriver Oliviers partner varenda dag. »Han gjorde det inte.«
När det förflutna och nuet kolliderar måste Gamache återuppleva en fruktansvärd händelse från sitt eget förflutna innan han kan börja begrava sina döda.
Begrav dina döda är den sjätte (fristående) boken i serien om kommissarie Armand Gamache.

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare som översatts till ett trettiotal språk och sålt över tre miljoner böcker bara i Nordamerika. Hennes deckarserie - som fått henne att kallas en modern Agatha Christie - utspelar sig i Québec i Kanada, med kriminalkommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman (fyra år i rad!) och Anthony-priset två gånger.

»Den sjätte och sorgsnaste boken i den vackra och roliga kanadensiska deckarserien om människors ständiga tillkortakommanden och då och då uppflammande gudagnista.« | LOTTA OLSSON, DN

»Att läsa Louise Penny är som att titta på ett avsnitt av Morden i Midsommer, läsa Agatha Christie eller någon annan av de där underbara engelska deckarna som vaggar in oss i en skön känsla av trygghet och välbehag samtidigt som bestialiska brott begås.« | BOKMALEN
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Begrav dina döda. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. tidsavsnitten
    Novemberljus, 3 december 2018

    Det vore mycket bättre om man kunde ladda ned boken i kortare avsnitt också, 5 min, inte bara långa på en timme eller mer.
    Det blir så tokigt om man av olika anledningar behöver spola fram eller tillbaka. I övrigt är Pennys böcker alltid mycket läsvärda.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Penny