Coffin Road (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (325.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2018-02-01
Förlag
Modern Audio AB
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789177490272
Coffin Road (ljudbok)

Coffin Road Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En man spolas upp, halvt ihjälfrusen, på en ödslig strand på ön Harris i Yttre Hebriderna. Han har ingen aning om vem han är eller hur han kom dit. Hans enda ledtråd är en karta över en rutt vid namn Coffin Road. Han vet inte vart den kommer att leda honom, bara att han måste följa den.

Kriminalinspektör George Cann korsar Atlanten till en avlägsen klippö utanför Yttre Hebriderna. Fylld av onda aningar kliver han i land på den plats där tre fyrvaktare mystiskt försvann ett sekel tidigare. Men nu finns det en ny gåta: en man hittad ihjälslagen på samma klippa.

I sitt flickrum i Edinburgh sitter tonåriga Karen Fleming och grubblar över vad som hände hennes döde far, en framstående vetenskapsman. Två år efter att man hittade hans självmordsbrev kan hon fortfarande inte tro att han frivilligt skulle ha övergett henne. Coffin Road följer dessa tre riskfyllda resor mot en enda, chockerande sanning - och insikten om att okunskap kan leda till vår död

PETER MAY [f. 1951] är en skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike. Hans Lewis-trilogi har hyllats av kritikerna och har vunnit en rad priser. Coffin Road är Peter Mays senaste fristående kriminalroman.

»En rafflande modern thriller med klassiska ingredienser.« | Lotta Olsson, DN

»Oavbrutet spännande och fängslande.« Betyg 5 av 5 | Britt Engdahl, BTJ

»Coffin Road är Peter May i högform. En skarp och komplex thriller.« | The Guardian
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Coffin Road. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Världsklass
  -, 10 november 2021

  Peter May är en författare i världsklass o levererar en spännande o aktuell thriller.

 2. Rekommenderas varmt!
  Kim M. Kimselius, 22 juni 2020

  Här kastas man direkt in i en spännande handling, när huvudpersonen vaknar till liv på en ödslig strand på ön Harris i Yttre Hebriderna. Han minns inte vem han är, han är genomblöt och halvt ihjälfrusen. Han möter en kvinna som hjälper honom hem, eftersom han är i så dåligt skick. Genom henne får han sitt namn och får reda på var han bor. Men ingenting känns bekant.

  Bit för bit nystar han ihop ledtrådar, men blir inte klokare för det. Alla säger att han är författare och skriver på e... Läs hela recensionen

 3. Bra deckare.
  Päivi R, 13 april 2018

  Lite verklighetsfrämmande handling, men det övervägs av fint språk, spännande miljö och en mycket bra uppläsare. Fina naturskildringar. Blir nyfiken på författaren och nästa köp blir Svarthuset.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Peter May