Näbbar och klor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (211.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Rebus (del 3)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2018-05-07
Förlag
Modern Audio AB
Översättare
Nils Larsson
ISBN
9789177490326
Näbbar och klor (ljudbok)

Näbbar och klor (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-07
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De kallar honom Vargmannen för att han tar en tugga av sina offer, och för att de hittade det första offret på den ensliga Wolf Street i East End.
Scotland Yard är ivriga att hitta mördaren och kommissarie Rebus kallas in för att hjälpa till. Men hans motsvarighet på Scotland Yard, George Flight, är inte förtjust i den extra inblandningen, och Rebus finner sig i en situation där han blir tvungen att hantera rasfördomar såväl som en galnings våldsattacker.

När en attraktiv kvinnlig psykolog erbjuder Rebus en seriemördar-profil av Vargmannen kan han inte annat än tacka ja: det vore en alltför bra möjlighet att missa. Men genom att hitta en allierad kan han samtidigt ha gett sina fiender en lätt angreppspunkt.
"Näbbar och klor" är tredje romanen om John Rebus.

IAN RANKIN är en skotsk författare som blivit känd världen över för sin romanserie om kommissarie John Rebus. Ian Rankin har bland annat belönats med en Edgar Award, en CWA Gold Dagger, en CWA Diamond Dagger och en Chandler-Fulbright Award, och räknas i dag till kriminallitteraturens största namn.

»Rankin är en ypperlig intrigmakare som dessutom har en förmåga att bygga personligheter man kan tro på.« | DAST MAGAZINE
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Näbbar och klor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rebus när han är som bäst
    Justine13, 30 juli 2018

    Återutgivningen av Rebus som ljudböcker är ett snilledrag. Speciellt de tidiga böckerna innan Rankin som så många andra av tidsandan luras in att ta i och göra allt sjukare och mer serimördande än vad som behövs. Mycket av de här böckernas attraktivitet har också att göra med den briljante uppläsaren, Mats Eklund. Kudos. Nu ska jag lyssna på nästa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ian Rankin