Bokhandeln på Riverside Drive (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (382.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2018-07-18
Förlag
Modern Audio AB
ISBN
9789177490401

Bokhandeln på Riverside Drive Ljudbok

(38 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-07-18

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Charlotte är för ung för att vara änka, för ung för att förlora den hon älskar. I sitt vilsna tillstånd tar hon en paus från sitt framgångsrika företag och söker ro på den skånska landsbygden. Men så får hon får ett oväntat besked, hon har ärvt ett hus i London av en moster hon knappt visste att hon hade. Och huset inrymmer en bokhandel.

Inställd på att sälja huset flyger Charlotte till England, där den konkursfärdiga Riverside Bookshop och den excentriska personalen verkar bortom all räddning. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den motsträviga personalen fram.
Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har Charlotte aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset?

"Bokhandeln på Riverside Drive" är en varm, charmig och hoppingivande feelgoodroman om hur ett hus fyllt med böcker, en handfull främlingar och en butter gammal hankatt kan hjälpa någon att börja om på nytt.

FRIDA SKYBÄCK flyttade själv från Skåne till London på vinst och förlust och kom hem med ett nyfunnet intresse för engelsk litteratur och den stora kärleken. Numera bor hon i Lund med sin man och deras två barn. Bokhandeln på Riverside Drive är hennes femte roman.

"Bedårande bra och med en helt egen twist. Om systerskap, svek och att hitta en plats att läka." Tara

"Wow! Feelgood i bokhandelmiljö, kan ju aldrig bli fel! Bara älskar Bokhandeln på Riverside Drive!! Härlig miljö och fina karaktärer. 6/6 i betyg. Boklådan En charmig och välskriven roman om svåra beslut, relationer, vänner och längtan efter att söka sina rötter. Gillar du Nora Roberts romaner om driftiga och handlingskraftiga kvinnor och filmer som Youve got Mail och Notting Hill så är detta boken för dig." Agneta Norrgård, SVTs Go'kväll

"Helt underbar bok för anglofiler och bokälskare, en riktig bladvändare." Hanneles bokparadis

"Jag älskar Frida Skybäcks tidigare historiska böcker, men hon kan skriva annat också. Detta är en riktigt mysig bok om det bästa jag vet böcker och så lite kärlek och hemligheter. Absolut 5/5 i betyg." Boktyckaren

"Vilken härlig läsning detta var! En riktigt mysig feelgood som utspelar sig i en bokhandel i London, bara det är underbart! Det är en spännande historia som varvar nutid och dåtid med hemligheter, kärlek och flera härliga karaktärer och jag håller tummarna för fler böcker i nutid av Frida." Books by Tess

"En bok med ordet bokhandel i titeln bäddar ju på något sätt för en läsupplevelse utöver det vanliga och jag blev verkligen inte besviken! Språket är bra och handling flyter hela tiden framåt. Jag upptäcker fort att Bokhandeln i Riverside drive är en riktig må-bra-bok som man mer än gärna sträckläser, nerbäddad i soffan med en stor balja te på soffbordet. Jag lever mig verkligen in i hur glädjen, värmen, vänskapen och kärleken utvecklas mellan de olika karaktärerna i boken. Det här kommer nog att bli en bok som jag i framtiden faktiskt tar mig tiden till att läsa om (Något jag mycket sällan gör. Ni vet hur det är; för mycket böcker, för lite tid!) för att den helt enkelt var så himla bra och ett stort nöje att läsa. För det är precis så här en feelgood-bok ska vara när den är riktigt, riktigt bra." Romance på svenska

"Åh, vilken mysig bok Frida Skybäck skrivit! England, böcker och bokhandel, vänskap och kärlek... Kan det bli bättre?" Boklusens bokblogg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Bokhandeln på Riverside Drive. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning och feelgood!
  Eka Bok, 29 april 2020

  Tyckte mycket om den här boken! Den innehåller det mesta - spänning, romantik, humor! Lyssnade på den som ljudbok och uppläsaren hade väldigt behaglig röst.

 2. Mysig bok
  -, 28 december 2019

  Trevlig bok. En mysig bok där vissa händelser känns självklara och vissa överraskar. Det känns som man vill komma på besök. Världen i bokhandeln känns som en gammal vän.

 3. Supermysig bok och bra...
  A, 20 juli 2019

  Supermysig bok och bra uppläsare!

 4. Mysläsning
  -, 12 april 2019

  Trevlig mysläsning, som är ganska förutsägbar men bjuder på ett fåtal överraskningar.

 5. Fantastisk bok som lyssnades ut på nolltid!
  Sara, 10 augusti 2018

  Frida Skybäck har gjort det igen, levererat en mycket bra bok med handling och skildringar som man verkligen fastnar för. Kan varmt rekommendera denna bok till den som vill läsa/lyssna på en bok som förgyller semestern eller som piggar upp nu när hösten snart är här.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Frida Skybäck