Är det någon konst att vara akademiker? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Lunds universitet, Media-Tryck
Medarbetare
Andersson Cederholm, Erika (förf.) / Meeuwisse, Anna (förf.) / Jonsson, Anna (förf.) / Mattson, Ingvar (förf.) / Sjöholm, Carina (red.) / Jernek, Magnus (red.)
Dimensioner
220 x 155 x 5 mm
ISBN
9789177537076
Är det någon konst att vara akademiker? (häftad)

Är det någon konst att vara akademiker?

Häftad Svenska, 2018-06-05
182
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad innebär det egentligen att vara akademiker i vår tid? Vilka är förväntningarna på oss som universitetslärare och forskare och hur lever vi upp till dem? Vad utmärker en skicklig akademiker och vilka är våra skyldigheter som lärare och kolleger? Går det att kombinera forskning och undervisning på ett fruktbart sätt? Och hur når vi ut med vår forskning? Ska vi publicera oss i tidskrifter eller ge ut böcker, skriva på svenska eller engelska?

Detta är frågor som akademiker dagligen ställer sig. Med anledning av Lunds universitets 350-årsjubileum bjöd Samhällsvetenskapliga fakulteten in ett antal forskare och lärare från olika discipliner till ett symposium på temat Academic skills - skapar kompletta akademiker excellenta utbildningsmiljöer? Samtliga talare gav sig in i diskussionen med liv och lust och vände och vred på perspektiven. Här är resultatet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Är det någon konst att vara akademiker?
  2. +
  3. Vetenskap och karriär : svenska fysiker som lektorer, akademiker och indust

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vetenskap och karriär : svenska fysiker som lek... av Thomas Kaiserfeld (häftad).

Köp båda 2 för 351 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Är det någon konst att vara akademiker?