Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-23
Förlag
Recito Förlag
ISBN
9789177650652
John Romeo Konstnären (e-bok)

John Romeo Konstnären E-bok

(9 röster)  |  Läs 7 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-23

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Konstnären
När en ung pojke hittas mördad tillsammans med sina föräldrar står det snart klart att dottern i familjen är försvunnen. Kriminalkommissarien John Romeo, som brottas med alkoholism och en underlig gåva som ibland låter honom uppfatta ekon av starka känslor, får reda ut morden samtidigt som han försöker hitta den unga kvinnan. Är hon inblandad i morden på sina föräldrar och hennes lillebror, eller är hon ytterligare ett offer? Snart står han inför en värre motståndare än vad han någonsin träffat på i den korrumperade, smutsiga staden Göteborg Noir.

Konstnären är den inledande delen i den första trilogin om John Romeo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av John Romeo Konstnären. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning och mystik i perfekt kombination
  Slask, 6 november 2017

  Som ett livslångt fan av både Stephen King och Dean R Koontz var det riktigt kul att läsa denna bok som enligt mig har intressanta drag från båda dessa herrar. Detta i kombination med en relativt dystopisk inramning och ett Göteborg i all sin smutsiga prakt, ger en bok som är en både underhållande och spännande resa. Till alla som gillar spänning, och som inte räds lite mer skrämmande inslag kan jag varmt rekommendera denna bok!

 2. Äntligen övernaturligt
  Janne Söderberg, 27 september 2017

  Jag gillar deckare, men tycker konceptet har urvattnats med åren. Det här var verkligen något nytt och äntligen någon som vågar skriva om övernaturliga fenomen på ett sätt som konstigt nog känns naturligt. Dessutom är det en riktigt mörk berättelse, med en hel del hopp trots allt elände. Jag hoppas verkligen nästa del kommer ut snart!

 3. Göteborg noir i unik deckare
  Anna Sundell, 21 september 2017

  Vackert balanserad spänningsroman i den svenska deckartraditionen, inflätad med subtila övernaturliga inslag som adderar en drömsk, eller kanske mardrömslik ton. Boken utspelar sig i ett Göteborg som är ett par nyanser mörkare än det vi känner, där polisen John Romeo nystar upp ett händelseförlopp med flera oförutsägbara vändningar längs vägen. Bra karaktärer och nyskapande genre som gör sig extra fint en regnig göteborgskväll.

 4. Spännande
  Victoria, 6 april 2017

  Jag kan varmt rekommendera att läsa denna bok som var riktigt spännande och bra skriven! Jag hoppas på att fortsättningen snart kommer ut.

 5. Svårt att hitta bättre
  Lukas Lachance, 6 april 2017

  Konstnären är sannerligen en bok som får dig att tappa tidsuppfattningen helt! Man fick känslan av att man verkligen befann sig på platsen och kunde se den fantastiska värld som författaren målat upp. Rekommenderar starkt för alla som vill läsa en otroligt bra deckare.

 6. Skön spänning
  Runar , 6 april 2017

  Mycket bra spänningsroman, kryddad med övernaturliga inslag utan att kännas overklig. Ska blo väldigt intressant att se om nästa bok håller samma klass. Oavsett så är der skönt med något som känns lite nytt jämfört med alla dussindeckare.

 7. Ny sorts deckare!
  Robert L, 1 april 2017

  En riktigt bra bladvändare som beskriver mitt Göteborg annorlunda än vad jag är van vid, helt klart en ny sorts deckare !

  Rekommenderas starkt !

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna