Coronan : och den metabola pandemin (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
509
Utgivningsdatum
2021-04-21
Förlag
Recito Förlag
SAB
Vnac
ISBN
9789177655497

Coronan : och den metabola pandemin

(28 röster)  |   Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-04-21

Slutsåld

Mänskligheten upplever sedan 1980 en pandemi av ämnesomsättningssjukdomar som redan påverkar uppåt halva jordens befolkning. Av alla olika existentiella hot på grund av människlig påverkan på livsmiljön, är detta det allvarligaste. Hälsa och livskvalitet för flera miljarder människor är redan skadad och omfattningen av skadan ökar snabbt. Den här pandemin har därtill varit grogrunden för den Covid-19 smitta som spreds över välden i början av 2020. Den Metabola Pandemin och Covid-19 skördar redan hälften av alla förtida dödsfall i världen och hotar sjukvården med överbelastning.

Orsakerna bakom den metabola pandemin är förändringar under 1900-talet i den för oss människor naturliga livsmiljön som gjort oss överviktiga och sjuka. Den viktigaste förändringen bakom pandemin är kostrelaterad, men även det ökande bruket av syntetiska medicinska substanser och kemiska gifter spelar en viktig roll. Allt började i USA under 1900-talet med industrialiseringen av matproduktionen. Sjukligheten tog fart på allvar där omkring år 1980 efter statliga kostråd som stod helt i strid med en för människan naturlig kost. Dessa kostråd kom att sätta sin prägel globalt. Omkring 40 miljoner människor dör idag i förtid varje år på grund av metabola sjukdomar.

Boken analyserar bakgrunden till den metabola pandemin och visar på dess underliggande orsaker och vad som kan och bör göras för att stoppa den. Boken analyserar även hur den metabola pandemin skapat grogrunden för Covid-19 pandemin från SARS-CoV-2 viruset. Utan den metabola sjukligheten hade viruset bara orsakat en harmlös influensa.

Boken visar hur det politiska etablissemanget och deras olika myndigheter har korrumperats av stora ekonomiska intressen bakom livsmedels- och läkemedelsindustrikomplexen och därför inte vidtar några effektiva åtgärder för att försöka ta itu med sjukligheten. Det gör att vi människor måste lära oss hur vi själva skall kunna ta ett eget ansvar för vår hälsa. Boken ger ett underlag för den strävan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Coronan : och den metabola pandemin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hälsomanual
  ranwox, 24 september 2023

  En mycket informativ och lärorik manual i hälsolära. Lars Bern skriver med lång egen erfarenhet i området och har belägg för sina påståenden. Har själv följt hans råd och bekräftar korrektheten i Lars Berns råd. Rekommenderas på det varmaste.

 2. Bra alla sveriges invånare bör läsa
  Jan Spector, 22 juli 2021

  Bästa intressantaste bok jag läst på länge alla invånare i Sverige bör läsa denna bok inklusive Anders Tegnell och hela läkarkåren och politiker

 3. Ett mästerverk av Lars Bern
  Anita Eldblad, 19 maj 2021

  En av de viktigaste böcker som någonsin skrivits om det rådande hälsoläget i det västerländska samhället och om varje människas möjligheter att skapa ett långt liv med hälsa och verklig livskvalitet.

 4. Mycket betydelsefullt verk! Läs och begrunda
  Bo Eneroth, 17 maj 2021

  En strålande arbete som Lars Bern lagt ned på att förklara den metabola pandemin! Att i den senaste upplagan lägga in corona aspekter, förstärker faktiskt argumenten ytterligare!

 5. Sanningen!
  Lars-Åke Jönsson, 17 maj 2021

  Bern berättar sanningen om läkemedelsindustrin.
  Det borde vara obligatoriskt att läsa denna bok i grundskolan!
  Läkarna struntar i vad som är bäst för patienten och är helt i läkemedelsproducenternas händer det kan bara gå åt ett håll!

 6. Mycket intressant !
  Erland Nilsson, 16 maj 2021

  Bra att få veta mer om vaccinerna så man kan ta ställning. Dessutom jättebra med rekommendationerna vilken mat som är hälsosam!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lars Bern