Homeopatisk akutvård. Del 1 (A-F) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2021-09-15
Förlag
Recito Förlag
SAB
Vml
ISBN
9789177656005
Homeopatisk akutvård. Del 1 (A-F) (häftad)

Homeopatisk akutvård. Del 1 (A-F)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-09-15
230
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Bli din egen läkare med vägledning av Stefan Whilde som botat sig själv från en obotlig sjukdom med homeopati - en läkekonst som inte bara är naturlig, biverkningsfri och miljövänlig, den är också beprövad i mer än 200 år.

I den här boken går vi igenom närmare hundra olika sjukdomar och tillstånd som vi kan behandla med homeopati, däribland afte, akne, allergier, astma, bacillskräck, baksmälla, bett, bråck, brännskada, bältros, bölder, Covid-19, skada/biverkning av Covid-19-vaccin, dålig andedräkt, elöverkänslighet, feber, flygskräck, fobier, fraktur, framfall, frosseri, förkylning och förstoppning. Boken är skriven på ett lättfattligt språk, både för egenvård och professionell behandling, så att alla kan ha glädje och nytta av denna 520-sidiga handbok i homeopati.

Stefan Whilde har 25 års erfarenhet av läkekonsten homeopati. Han driver populära Whildes homeopatiska skola som utbildar cirka hundra elever varje år. "Homeopatisk akutvård Del 1 (A-F)" är den 15:e boken i folkbildande serien "Homeopatins fantastiska värld!".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Homeopatisk akutvård. Del 1 (A-F)
  2. +
  3. Homeopatisk akutvård. Del 2 (G-L)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Homeopatisk akutvård. Del 2 (G-L) av Stefan Whilde (häftad).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Homeopatisk akutvård. Del 1 (A-F). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Informativ
    Ingela Johansson, 28 oktober 2021

    Tydlig och informativ bok för inte bara oss som har kunskap eller begränsade kunskaper utan för alla som är intresserade av alternativ medicin.

Visa alla 1 recensioner