Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789177710004
Ensam i Paris och andra historier (e-bok)

Ensam i Paris och andra historier E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-20

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jojo Moyes är tillbaka med en oemotståndlig samling med två kortromaner och nio noveller!
Ett potpurri av varma kärlekshistorier och älskvärda karaktärer.

Ensam i Paris

Nell är tjugosex år och har aldrig varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Tillsammans med sin världsvane pojkvän ska hon dock för första gången ge sig ut på resa, men när han inte dyker upp på tågstationen kliver Nell på tåget ändå. Ensam i Paris får hon en chans att visa alla - och sig själv - att hon faktiskt kan vara självständig och modig. Och kanske kan hon till och med hitta en version av sig själv som hon inte visste fanns ...

Smekmånad i Paris

Liv firar smekmånad med sin David. Men David verkar mer intresserad av att boka affärsmöten än att vara tillsammans med sin hustru. Har Liv begått ett stort misstag?

Etthundra år tidigare undrar Sophie samma sak. För inte kan väl den eftertraktade konstnären Edouard nöja sig med bara hennes sällskap, när så många vackra kvinnor poserar för honom i hans ateljé? Här möter vi Liv och Sophie från Sophies historia, innan händelserna i den bästsäljande romanen.

Jojo Moyes är den brittiska journalisten som blev framgångsrik författare. Romanen Livet efter dig har sålt i över en halv miljon exemplar i Sverige, och har även blivit Hollywoodfilm. Moyes har skrivit tretton böcker. Hon bor utanför Saffron Walden i England med sin man och deras tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jojo Moyes