En andra chans (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (448.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet efter dig (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-07-31
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789177710400
En andra chans (ljudbok)

En andra chans Ljudbok

(90 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-07-31

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jojo Moyes efterlängtade sista del i trilogin om Lou! Fortsättningen till Livet efter dig och Arvet efter dig är äntligen här!

Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret samtidigt som hon och Ambulans-Sam håller sitt distansförhållande levande. Arbetet som assistent hos Agnes, den unga hustrun till en av New Yorks rikaste män, tar Lou in i stadens absoluta toppskikt. På en välgörenhetsbal möter hon Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av Lous förflutna.

Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och upptäcker att hon tvingas bära på hemligheter - inte bara sina egna - som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?

Jojo Moyes har jobbat som journalist, bland annat på The Independent, men är sedan 2002 författare på heltid. Hon är en av Storbritanniens bäst säljande romanförfattare och har skrivit tolv böcker, varav sex är utgivna på svenska. Det stora genombrottet kom när Livet efter dig släpptes 2012. Boken har sålt i över sju miljoner exemplar världen över (över 500 000 bara i Sverige), och innehåller alla klassiska Jojo-ingredienser: fascinerande livsöden, mänskliga karaktärer och en vacker historia som griper tag i läsaren från första sidan. 2015 kom fortsättningen Arvet efter dig. Jojo Moyes bor i Essex i England med sin man och deras tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av En andra chans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsam
  Läserskan, 8 maj 2020

  Avkopplande och lättsam, lite förutsägbar

 2. Bra bok men jobbig uppläsare
  -, 8 juli 2019

  Mycket bra bok! Men uppläsaren väser på ett konstigt sätt när hon ska förställa rösten till en man. Annars hade jag satt 5 stjärnor.

 3. Mycket bra bok
  -, 24 juni 2019

  Väldigt bra bok och trevlig uppläsning.

 4. Underbar!
  Cassandra , 7 mars 2019

  Fick en att le lika mycket som tårarna föll. En underbar bok som fick en att tänka på vad som faktiskt är viktigt i livet.

 5. Mycket bra! Vill höra...
  Karin Gunilla Levin, 4 november 2018

  Mycket bra! Vill höra mer.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jojo Moyes